понеділок, 25 лютого 2019 09:43

"Готова відмовитися від концертів в Росії": MARUV зробила різку заяву

  Maruv: мене змушують відмовитися від Євробачення. Фото: Eurovision.tv
Maruv: мене змушують відмовитися від Євробачення. Фото: Eurovision.tv

Переможниця Національного відбору "Євробачення-2019" в Ізраїлі MARUV зробила заяву про готовність відмовитися від виступів у Росії заради представлення України на конкурсі.

"Останні 24 години були найбільш емоційними в моєму житті. Я здобула чесну перемогу в Національному відборі на Євробачення-2019, отримавши максимальну підтримку від телеглядачів і високий бал від членів журі. Але тепер нашу з вами перемогу хочуть відняти", - написала співачка у Фейсбук.

Вона не згодна з деякими з умов угоди, що співачці належить підписати з Громадським ТБ України як з представником Євробачення в нашій країні.

MARUV перерахувала вимоги, назвавши їх абсурдними, і повідомила, що в разі порушення хоч одного з пунктів передбачений штраф в розмірі 2 мільйони гривень і "компенсація збитків ще на невизначену суму".

"Натомість від НТКУ я нічого не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо підтримки. Навіть візою я повинна займатися сама", — додає артистка.

За останню добу, за словами співачки, їй надійшли пропозиції від трьох країн представляти їх на конкурсі, але вона відмовилася, заявивши, що буде виступати тільки від України.

Maruv написала, що готова відмовитися від виступів в Росії і взяти на себе всі витрати по участі в конкурсі.

"Я готова відмовитися від виступів в Росії. У прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати по участі в Міжнародному конкурсі", – пише співачка.

За її словами, вона відчуває тиск та бачу явні спроби змусити сівачку відмовитися представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2019".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гроші підуть на російські патрони": знайшли зв'язок переможниці нацвідбору на Євробачення з Росією

23-го лютого відбувся фінал Національного відбору Євробачення 2019. Цьогоріч перемогу здобула MARUV з піснею Siren Song. За право виступити на міжнародному пісенному конкурсі у фіналі Нацвідбору також змагалися ANNA MARIA, Freedom jazz, YUKO, KAZKA, Brunette shot Blondes.

Зараз ви читаєте новину «"Готова відмовитися від концертів в Росії": MARUV зробила різку заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі