пʼятниця, 28 вересня 2012 16:23

Глядачі мюзиклу "Вогні великого міста" аплодували кожні п'ять хвилин
19

Фото: Фото: Андрій Шматов

Вчора, 27 вересня, у столичному "Палаці спорту" відбувся мюзикл на льоду "Вогні великого міста", у якому грають російські та українські фігуристи - Тетяна Навка, Роман Костомаров, Марія Петрова, Олексій Тихонов, Олексій Ягудін та інші. Автор ідеї та продюсер — Ілля Авербух.

Нагадаємо, цей мюзикл вже показували у Москві, Сан-Петербурзі, Лондоні, відтепер і у Києві. У ньому бере участь 43 фігуриста та двоє співаків — Світлана Светікова та Андрій Белявський. Музика та тексти пісень написані спеціально для спектаклю. Живе виконання співаків передавало настрій та почуття акторів та допомагало зрозуміти глядачу те, що відбувається на сцені.

Мюзикл розпочався з запізненням на 25 хвилин. Організатори запропонували глядачам пересісти на будь-які вільні місця для зручності перегляду. У залі було багато вільних місць, зокрема, 3 і 8 сектор були повністю пустими.

Першою з фігуристів на сцену вийшла Тетяна Навка. Вона головна героїня – це дівчина-інженер, яка шукає своє кохання. Поряд з нею багатий та успішний чоловік, але його почуття до неї гаснуть. Тетяна Навка знайомиться з іншим і закохується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому спектаклі твоя невдача стає невдачею всіх" — Тетяна Навка

"Цей чоловік не такий заможний і у них відбуваються конфліктні ситуації, почуття, пристрасть. Але при цьому ми розповідаємо історії, що відбуваються у місті. Цей спектакль – це драматична історія кохання, у якій любов перемагає", - розповів Ілля Авельбух.

Організатори привезли з собою багато реквізиту: костюми, міст, лавку, вуличні ліхтарі, велосипед, меблі та інше. На льодовій сцені фігуристи танцювали у парі та групами понад 10 людей. Танцюристи часто змінювали костюми — це образ кабаре, вулиці мегаполісу, сни, день на роботі, бійки.

"Тут цілий театр. Ось це мені подобається!", - розповів чоловік у коричневій шкіряній куртці, що сидів у першому ряду.

Виставу показували двома частинами з антрактом у 20 хвилин. У фінальному виступі фігуристи танцювали на льоду під дощем. Заключним танцем став виступ Іллі Авербуха.

Протягом двох годин глядачі аплодували кожні п'ять хвилин з вигуками "Браво!". Людей переповнювали емоції, вони дякували за спектакль. По закінченню на першому поверсі "Палацу спорту" вишукувалась довга черга, щоб взяти автограф в учасників мюзиклу.

Зараз ви читаєте новину «Глядачі мюзиклу "Вогні великого міста" аплодували кожні п'ять хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі