вівторок, 19 липня 2016 00:21

ГайдаFest відвідають мандрівники зі всієї України

 

"ГайдаFest" – всеукраїнський музично-мистецький open-air фестиваль, який зібрав відпочивальників, мандрівників і гостей з усієї країни та близького зарубіжжя. Відбуватиметься у місті Черкаси в парку "Долина Троянд" 23-24 липня 2016 року.
"Ідея проведення фестивалю з'явилась під час нашого відпочинку у Луцьку на фестивалі Бандерштат. Ми сиділи в закладі "Майдан", дуже довго чекали на борщ, і на голодний шлунок вирішили: "Зробимо класну подію в Черкасах, яка б збирала таку ж кількість людей". За кілька тижнів почали продумувати концепцію, ідеї, цілі фестивалю", - говорить Анастасія Білецька, організатор.
На головній музичній сцені виступатимуть такі гурти, як ХАС - RIZUPS (Львів), ARLETT (Київ/Біла Церква), Farinhate (Рівне), Чумацький шлях (Хмельницький), Кімната Гретхен (Дніпро), Кашлаты Вох (BY, Мінськ), Сонце в Кишені (Черкаси), Freel (Київ), НАТОЛІЧ (Дніпро), DK,DANCE (Суми). Хедлайнерами фестивалю стануть відомі гурти Карна (Івано-Франківськ), ZATOCZKA (BY, Могильов).
"Пройшли через успіхи і розчарування, встигли сто разів розсваритися. Хочеться побачити задоволені обличчя відвідувачів фесту і пишатися проробленою роботою", - говорить Костянтин Мірошниченко, організатор.
Літературну сцену відвідають брати Дмитро та Віталій Капранови (Київ), Остап Микитюк (Івано-Франківськ), Катерина Феб (Хмельницький), Іван Дубінін та Ірина Вербівська (Черкаси).

Зараз ви читаєте новину «ГайдаFest відвідають мандрівники зі всієї України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі