середа, 21 жовтня 2015 19:04

Фронтмен гурту HIM розповів, коли варто чекати на новий альбом

Фронтмен гурту HIM розповів, коли варто чекати на новий альбом

Фронтмен фінської групи HIM Віллі Вало заявив, що новий альбом слід чекати не раніше наступного року.

"Назви поки що немає. У мене є тільки напрацювання для майбутніх пісень, але і вони перебувають на початковій стадії. На початку цього року ми втратили ударника, і пошук нового зайняв багато часу, а ще більше часу зайняли репетиції з ним старих пісень та інше. Таким чином, як тільки ми почали розуміти один одного, робота пішла краще".

"Якщо проблем не виникне, то альбом слід чекати не раніше наступного року. Потрібен час для підготовки і репетицій, для запису в студії. Загалом, якщо нам пощастить, то альбом вийде в наступному році".

Також музикант розповів, що він думає про сучасному фінському роке:

"Я вважаю, що фінський рок дуже позитивний, а іноді агресивний. Він дуже впертий і непіддатливий. Фіни теж вперті. Я думаю, росіяни теж вперті і непробивні. Ми хочемо йти своїм шляхом, який нікого не стосується. Ми пишаємося цим, але у цього є і зворотний ефект. Тому що якщо ти занадто впертий, в цьому немає ніякого толку. І це істинно фінська риса. Сьогодні у Фінляндії рок-музика популярна менше, ніж та ж поп-музика, але необов'язково, що так відбувається скрізь".

Зараз ви читаєте новину «Фронтмен гурту HIM розповів, коли варто чекати на новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі