понеділок, 24 квітня 2017 13:24

Фома з "Мандрів" дорікнув заможним українцям байдужістю

Фома з "Мандрів" дорікнув заможним українцям байдужістю
Фома Фото: YouTube

Лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома) переконаний, що фінансово забезпечені люди недостатньо матеріально підтримують добрі справи. Таку думку він висловив в інтерв'ю виданню Оnline.ua, коментуючи збір коштів для музиканта з групи "Кому вниз" Сергія Степаненка, для деяких фінансово забезпечених людей.

"Ставити лайки і рвати вишиванку – це не теж саме, як давати гроші. У нас лише ставлять лайки і ходять у вишиванках, особливо ті, хто має статки", – зазначив Фома.

За словами співака, нині політики цікавляться лише інвестиціями в себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кобзон - їхній герой, культурний код" - лідер гурту "Мандри" про владу

"Одна справа витратити тисячі доларів, щоб поставити білборди зі своїм фейсом по всій країні, і друга – дати гроші на таку справу. Це подвійні стандарти. Справжня Україна почнеться тоді, коли політики, бізнесмени почнуть вкладати в культуру, незалежно, чи це допомога конкретній людині, як Сергій, чи це інвестиція в кіно або гурти", – зазначив Фома.

Він зауважив, що головна причина такої ситуації – попсовість країни і свідомості людей.

"З такою ситуацією Україна не зможе без культури, бо культура – ознака високого суспільства, сильної країни. Сьогодні у нас цього немає, бо ми попсова країна з попсовою свідомістю людей", – запевнив музикант.

Басист українського гурту "Кому вниз" 52-річний Сергій Степаненко потребує пересадки нирки. Операцію планують провести у червні.

Зараз ви читаєте новину «Фома з "Мандрів" дорікнув заможним українцям байдужістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі