пʼятниця, 01 липня 2011 10:22

Фільм Мадонни будуть просувати в боротьбі за "Оскар"

Фільм Мадонни будуть просувати в боротьбі за "Оскар"

The Weinstein Company, яка купила права на другий фільм Мадонни в якості режисера "МИ. Віримо в любов" (WE), планує випустити його 9 грудня 2011 року, повідомляє Collider. Таким чином, стрічка стане однією з небагатьох, які компанія буде просувати в розпал боротьби за "Оскар" 2012 року.

На даний момент у The Weinstein Company крім фільму Мадонни є кілька проектів, які можуть претендувати на "Оскар". Так, наприклад, компанія купила права на прокат чорно-білого фільму "Артист". За участь у цьому фільмі Жан Дюжарден отримав нагороду як кращий актор на Каннському кінофестивалі. Крім цього в компанії є "Залізна леді", в якій Меріл Стріп грає Маргарет Тетчер і "Найп'яніший округ в світі" Джона Хіллкоута з Томом Гарді.

Дія "МИ" розгортається навколо мешканки Нью-Йорка Воллі Вінтроп, яка одержима романом короля Едуарда VIII і американки Волліс Сімпсон. Вінтроп вважає, що цей роман був ідеальною любовною історією, тому скуповує речі, пов'язані з парою, намагаючись у всіх подробицях відновити їхнє спільне життя. Незабаром вона виявляє, що справжні стосунки закоханих були далекі від ідеальних.

В основу сюжету картини покладена реальна історія зречення короля Едуарда VIII від престолу заради одруження на Сімпсон. У результаті корона переходить до рук молодшого брата короля - Георга VI. Головні ролі в картині виконують Еббі Корніш (Воллі Вінтроп), Джеймс Д'Арсі (Едуард VII) і Андреа Райзборо (Волліс Сімпсон). Одну з ролей у новій картині виконає дочка Мадонни 14-річна Лурдес.

Зараз ви читаєте новину «Фільм Мадонни будуть просувати в боротьбі за "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі