понеділок, 22 травня 2017 14:56

Євробачення-2017: яку світову суперзірку організатори проміняли на Руслану

Євробачення-2017: яку світову суперзірку організатори проміняли на Руслану
Організатори Євробачення-2017 для виступу у фіналі обрали Руслану замість Леді Гаги. Фото: arrabiadance.com

Світова зірка, американська співачка Леді Гага мала стати хедлайнером фіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, який відбувся у Києві 13 травня. У результаті там виступила Руслана.

Про це Karabas Live розповів продюсер співачки Джамали Ігор Тарнопольський.

"Знаю про це від шоу-продюсера Євробачення-2017 Стюарта Барлоу. Його відсторонили від роботи над конкурсом за місяць до початку - в квітні цього року. Леді Гага погодилася виступити на Євробаченні-2017 у Києві. Щоб забезпечити її приїзд, потрібно було від 100 до 200 тисяч доларів. Це лише витрати на райдер. Виступ світової суперзірки мав бути безплатний. Так само представив свій номер Тімберлейк минулого року у Стокгольмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Євробаченні: "купуй квитки українською мовою" - письменниця розкритикувала Руслану

Зірки погоджуються виступати безплатно, тому що участь у Євробаченні забезпечує доступ до величезної аудиторії. Це чудове промо. Мали унікальну можливість показати в Україні номер Леді Гаги. Але ми не змогли знайти на це 200 тисяч доларів у бюджеті з 30 мільйонів євро. Тому роль запрошеної зірки віддали Руслані", - сказав Тарнопольський.

Традиція запрошувати на Євробачення зіркового співака з'явилася минулого року. Тоді під час фіналу у Стокгольмі виступив американсткий співак Джастін Тімберлейк. На сцені конкурсу презентував свою нову пісню Can not Stop The Feeling.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана вийде на сцену Євробачення у 10-кілограмовій кольчузі

На Євробаченні-2017 Руслана також представила нову пісню It's Magical. Про те, що саме вона виступить як запрошена зірка на фінальному концерті, повідомили 4 травня.

Письменник Юрій Винничук вкрай негативно відреагував на інформацію про гонорари Джамали і Руслани, які вони отримали за виступи в інтервальних актах міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. Джамала за шоу-номер отримала 985 тис. 500 грн. Руслана майже втричі менше - 393 тис. 652 грн.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: яку світову суперзірку організатори проміняли на Руслану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі