вівторок, 18 квітня 2017 12:36

Євробачення-2017: правила змінять заради одного учасника

Євробачення-2017: правила змінять заради одного учасника
Заради одного учасника змінять правила Євробачення-2017. Фото: 1tv.com.ua

Правила міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 змінять заради одного учасника. Організатори вирішили зробити це для португальського співака Сальвадора Собрала.

Він з дитинства страждає від пороку серця. Через свою хворобу співак не може брати участь у конкурсі на таких самих умовах, як інші учасники. Змушений пропустити усі репетиції півфіналу.

Про це повідомоляє styler.rbc.ua.

Сальвадору Собралу дозволили приїхати вже на генеральну репетицію конкурсу та старт півфіналу. На прес-конференції артиста представлятиме його рідна сестра Луїза. Вона стала автором конкурсної пісні. Сім'я артиста висловила подяку Європейському мовному союзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені хотілося, щоб Україну на Євробаченні представляла "ДахаБраха" - Джамала

Організатори Євробачення-2017 хочуть встановити світовий рекорд. Розгорнуть найдовшу червону доріжку за всю історію конкурсу. Довжина полотна становитиме 265 м. У конкурсі візьме участь 42 країни. Цю кількість за всю історію конкурсу вдалося перевищити лише двічі – у 2008 та 2011 роках.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: правила змінять заради одного учасника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі