середа, 06 червня 2018 12:23

Джон Малкович відвідає Київ

  Американський актор Джон Малкович. Фото: Freecity.lv
Американський актор Джон Малкович. Фото: Freecity.lv

Американський актор Джон Малкович, двічі номінований на "Оскар", виступить у Києві 1 липня. Він візьме участь у концерті класичної музики "Шляхи дружби". Під супровід симфонічного оркестру Малкович прочитає поему "Портрет Лінкольна", присвячену президентові США Аврааму Лінкольну. Текст поеми складають цитати із промов та виступів президента, а музику до твору написав американський композитор Аарон Копленд у розпал Другої світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Язичники, шини й бруківка з Майдану": в Нацопері покажуть "Коли цвіте папороть"


"Шляхи дружби" - міжнародний проект, започаткований в Італії 20 років тому. Він покликаний вшановувати пам'ять жертв трагічних подій сучасності. Диригуватиме концертом один із найвідоміших італійських диригентів Рікардо Мутті. До Києва також приїде створений ним Молодіжний оркестр Луїджі Керубіні. З українського боку у проекті візьмуть участь солісти Національної опери України Людмила Монастирська та Сергій Магера, солісти симфонічного оркестру та хору Національної опери, хор "Кредо" та молоді виконавці із Маріупольського муніципального камерного оркестру "Ренесанс". Концерт на Софійській площі розпочнеться 1 липня о 21 годині і буде безкоштовним.

Джон Малкович - американський актор театру та кіно, кінорежисер. Отримав дві номінації на "Оскар" за ролі у фільмах "Місця в серці" та "На лінії вогню".

Зараз ви читаєте новину «Джон Малкович відвідає Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі