неділя, 19 березня 2017 09:00

Джим Керрі у фільмі закохується в істеричку

Джим Керрі у фільмі закохується в істеричку
Герой Джима Керрі у фільмі "Вічне сяйво чистого розуму" закохується у дівчину з невизначеним кольором волосся – Климентину (грає Кейт Вінслет). Вона – імпульсивна, істерична та надміру емоційна, але забути її неможливо

19 березня 2004 року в США вийшов фільм Мішеля Гондрі "Вічне сяйво чистого розуму" з Джимом Керрі та Кейт Вінслет у головних ролях. Стрічка отримала "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій.

У центрі сюжету пара закоханих – Климентина і Джоел. Знайомляться випадково у потязі. Дівчина – імпульсивна, істерична, живе емоціями. Він – її повна протилежність. Через сварку хочуть стерти один одного з пам`яті. Зробити це вирішили буквально, звернувшись до спеціального агентства з видалення непотрібних спогадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі 18 трупів, не рахуючи коня

Фільм "Вічне сяйво чистого розуму" з іронією і гумором показує, що немає засобів боротьби з коханням. У серці людини завжди лишається слід від справжніх, глибоких почуттів. Климентині та Джоелу про кохання нагадує все довкола: знайома куртка, озвучена кимось фраза, розірвана книга.

Режисер Мішель Гондрі планував для сцени у поїзді (коли головні герої знайомляться - Gazeta.ua) спеціально підібрати музику для пауз у розмові. Та наважився на експеримент і зробив навпаки. Коли герої спілкуються, лунає музика, а в паузах – цілковита тиша.

Мішель Гондрі (1963) – французький кінорежисер,сценарист, кінопродюсер та кліпмейкер. Лауреат премії "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій за підсумками 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі у фільмі закохується в істеричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі