середа, 10 травня 2017 18:58

Джамала виступить безкоштовно на Євробаченні і ще доплатить

Джамала виступить безкоштовно на Євробаченні і ще доплатить
Джамала виступить безкоштовно на Євробаченні-2017 Фото: Дзеркало тижня

Співачка Джамала, якій перерахували майже 1 млн грн гонорару за виступи Євробаченні-2017, сама нічого не отримає. За три номери, які вона підготувала, команда співачки доплачує. Про це в ефірі радіо "Сковорода" сказав піар-менеджер Джамали Ігор Тарнопольський.

"Один мільйон – це гонорар за виробництво трьох номерів, в одному з яких був запис симфонічного оркестру, в другому - постановка з танцюристами. У кожному з номерів треба було пошити костюми для Джамали, балету, бек-вокалістів, намалювати графіку до кожного із цих номерів. Я доплачую за виробництво номерів для Євробачення. Якщо я доплачую, це означає, що Джамала нічого не отримає. А доплачуємо декілька тисяч доларів", - сказав Тарнопольський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви що подуріли?" - письменник відреагував на гонорар Джамали

Він розповів, що отримує десятки негативних повідомлень на день про Джамалу. Закидають, що вона хоче давати інтерв'ю та не приходить на події.

"Ми спокійно до цього ставимося, бо інакше нічого не робитимемо", – підкреслив продюсер Джамали.

Джамала виступила у першому півфіналі із симфонічною версією пісні "1944" та композицією "Заманили", яку написала у співпраці з етно-хаос колективом "ДахаБраха". У фіналі вона презентує нову пісню I Believe in U. До неї залучить артистів зі своєї команди талант-шоу "Голос Країни" – Анну Куксу, Наіле Ібрагімову та Кемі Оке.

Зараз ви читаєте новину «Джамала виступить безкоштовно на Євробаченні і ще доплатить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі