вівторок, 29 березня 2011 15:54

Двоє фабрикантів боротимуться за місце на "Новій хвилі"

Двоє фабрикантів боротимуться за місце на "Новій хвилі"

Молоді українські виконавці Марія Собко, Стас Шурінс, Коля Серга, Рената Штіфель і дует Emotion стали півфіналістами конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля".

Фінал національного відбіркового туру відбувся на кіностудії Довженка в Києві. З двох десятків конкурсантів члени журі обрали всього п'ять, пише газета Сегодня.

У журі засідали один із засновників "Нової хвилі" Ігор Крутой, композитор Костянтин Меладзе та режисер конкурсу Олександр Ревзін.

Нацвідбір проходив в екстрим-умовах - павільйон майже не опалювався.

"Я мало не замерз!" - поскаржився після фіналу Костянтин Меладзе.

Через кілька тижнів півфіналісти поїдуть до Москви (туди ж з'їдуться претенденти з Білорусі, Латвії, Росії тощо), і там вже журі вибере 15-17 фіналістів, які заспівають на "Новій хвилі" в Юрмалі в липні.

Нагадаємо, Стас Шурінс переміг на "Фабриці зірок", Коля Серга також був учасником "Фабрики", а Маша Собко зайняла призове місце на шоу "Україна сльозам не вірить". До речі, продюсером обох проектів був Костянтин Меладзе.

Рената Штіфель відома тим, що брала участь в "Чорноморських іграх", а хлопці з Emotion - це проект екс-продюсера групи Smash Євгена Орлова - як заміна колишньому дітищу.

Нагадаємо, конкурс "Нова хвиля-2011" пройде з 26 по 31 липня в Юрмалі, Латвія.

Зараз ви читаєте новину «Двоє фабрикантів боротимуться за місце на "Новій хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі