четвер, 17 січня 2019 19:15

Дует Yuko боротиметься у нацвідборі Євробачення-2019 із україномовною піснею (відео)

Дует Yuko боротиметься у нацвідборі Євробачення-2019 із україномовною піснею (відео)
Дует Yuko виступить на нацвідборі-2019 із україномовною піснею. Фото: Укрінформ

Гурт YUKO представили кліп на пісню, з якою боротимуться за право представляти Україну на Євробаченні-2019.
Українська пісня "Галина гуляла" виконується із електронним музичним супроводом.

"Ми вирішили не створювати пісню спеціально під Євробачення, - каже Юлія Юріна, солістка дуету. - Не використовувати англійську мову, бо це вдарить по самобутності. Тільки з музикою, створеною без думок про формат, можливо домогтися найвищих результатів".

Кліп демонструє екран комп`ютера, на якому з`являється текстовий супровід пісні на "прозорому" фоні програми для малювання. Також схематично зображена Галя. Час від часу на екран транслюються звукові доріжки пісні із програми для обробки музики. Кілька разів з`явилося клавіатурне скорочення Ctrl+S, тобто "Зберегти проект". Також є жартівливий момент, коли український текст пісні "набирають" на екрані із увімкненою на клавіатурі латиницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2019: хто боротиметься за право представляти Україну

"Галя гуляла" - переспівка на традиційну українську пісню "Ой у лузі калина стояла". Її знайшов та записав мелодію композитор Анатолій Авдієвський 1958-го у селі Непознаничі Житомирської області. 2008-го пісню виконав хор Верьовки.

Зараз ви читаєте новину «Дует Yuko боротиметься у нацвідборі Євробачення-2019 із україномовною піснею (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі