вівторок, 08 серпня 2017 15:08

"Другої ріки" не буде: у Житомирі аносували фейковий фестиваль

У Житомирі анонсували фейковий Rekani Fest. В афіші написали, що проходитиме він 25-27 серпня в тамтешньому гідропарку. Заявили про виступи гуртів: "Скрябін", Brutto, O.Torvald, "Ярмак", "Брати Гадюкіни", Green Gray - так назву гурту написали в афіші, "Без Обмежень", ILLARIA, "Друга Ріка" і ще учасників.
Житомирський промоутер Влад Малиновський написав на сторінці у Facebook, що жоден заявлений артист про подію не знає. До того ж не ясно, як купувати квитки на "фестиваль", нема сторінки у Facebook та на інших сайтах. Заявив, що влаштував містифікацію аферист Олег Ременюк.
"Мені він створює проблеми з 2015-го. Тоді він намагався сконтактувати із нічним клубом, де я організовував концерт ONUKA, - сказав Влад у коментарі Karabas Live. – Всяке буває. Періодично концерти відміняються. Але він просто систематично най***ує людей. Щодо цього фестивалю - знаю, що він ходить місцевими кав'ярнями, пропонує їм представляти їжу на фестивалі і просить за це гроші - 10 тисяч гривень з однієї точки".

Музиканти Brutto, "Брати Гадюкіни", Green Grey, "Без Обмежень", ILLARIA и "Друга Ріка" спростували участь у Rekani Fest на своїх сторінках у Facebook. Гурти "Скрябін", "Ярмак" і O.Torvald ситуацію не коментували.

 
"Свого часу ми мали необережність зв'язатися із цим "прекрасним" організатором, - розповідає менеджер київського гурту Detach Анна Салата - Тільки він писав під ім'ям Олег Лучанов. За тиждень до концерту повідомив, що квитки взагалі не продаються і що подію потрібно скасовувати. Ми з хлопцями вирішили, що це не варіант, адже фани дуже турбуватимуться. Вирішили рятувати концерт своїми силами. Зробили пост, в якому пообіцяли, що все відбудеться, і закликали не купувати квитки з рук. І тут моя "лічка" у ВК почала розриватися від повідомлень: "Ви що, з Ременюком його робити зібралися?!.
Виявилося, багато людей не брали квитки заздалегідь, тому що начулися про Олега і припускали, що це чергове кидалово
Аня, ти не в курсі його репутації?!". Виявилося, багато людей не брали квитки заздалегідь, тому що начулися про Олега і припускали, що це чергове кидалово. У день концерту до клубу прийшло багато людей, які, побачивши, що музиканти таки приїхали, купили квитки. Олег теж прийшов і намагався продавати квитки з рук біля входу, але його прогнала охорона. За емоціям це був один з найяскравіших концертів, фінансово ми теж особливо не постраждали. Нічого поганого Олегу я не бажаю. Це, швидше за все, психічнохворий чоловік, а не шахрай. Але дуже сподіваюся, що на його пропозиції більше не поведеться жодна група, і він зав'яже зі спробами робити концерти".

 
Представники агенції з продажу квитків Karabas Live намагались зв'язатись із організаторами Rekani Fest за телефонами, вказаними в афіші. Також із Олегом Ременюком у Facebook, але безуспішно. "Якщо Ременюк вийде на зв'язок, дамо йому можливість прокоментувати ситуацію", - пише Karabas Live.
Зараз ви читаєте новину «"Другої ріки" не буде: у Житомирі аносували фейковий фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі