понеділок, 06 квітня 2015 16:16

"Добровольці"- Портрети українських бійців покажуть у Європі
6

Фото: cultprostir.ua

Київський фотохудожник Андрій Котлярчук готує до випуску альбом фотопортретів "Добровольці", який буде представлено в Україні та країнах Європи. Про це повідомляє Cultprostir.

До видання "Добровольці" увійдуть більше ста портретів зроблених фотографом у зоні АТО на Донбасі в добровольчому батальйоні "Свята Марія". Зйомки проводилися під Маріуполем, безпосередньо на передовій, на відстані 500-600 метрів від окопів сепаратистів "ДНР".

"Люди в "Святій Марії" просто неймовірно різні! Чимало серед них громадян і вихідців з Росії, що мене вразило. Багато місцевих, з Донбасу. Серед них є й люди з кримінальним минулим, при цьому − справжні патріоти, готові боротися за Україну. Багато хто не хотів фотографуватися або погодилися зніматися лише в масках, бо побоюються за безпеку родичів, що живуть на окупованій території, або тому, що їхні батьки не знають про їхню участь у війні", - розповів про зйомки Андрій Котлярчук.

Альбом "Добровольці" будемо видано двома мовами українською та англійською. У рамках проекту планується серія фотовиставок в Україні та країнах Європи.

 

Зараз ви читаєте новину «"Добровольці"- Портрети українських бійців покажуть у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі