понеділок, 14 жовтня 2013 11:21

Дніпропетровський музичний фестиваль номінували на престижну європейську премію

Дніпропетровський музичний фестиваль номінували на престижну європейську премію

Український міжнародний музичний фестиваль "The Best City.UA", який проводиться у Дніпропетровську, номінований на престижну європейську премію European Festival Awards, пише видання Lb.ua.

"За перемогу борються ще близько 80 фестивалів з ??Європи. Для нас велика честь отримати таку високу оцінку. Проведення заходів такого рівня відкриває Україну світові і зміцнює її імідж на міжнародній арені. Це також і важливий елемент розвитку туризму в країні. Ми пишаємося тим, що створюємо один з культурних брендів України - The Best City.UA", - написав на своїй сторінці в Facebook написав віце-прем'єр-міністр, голова оргкомітету фестивалю Олександр Вілкул.

Щорічна премія European Festival Awards заснована в 2009 році європейської фестивальної асоціацією Yourope і фестивалем Eurosonic Noorderslag, і є найпрестижнішою фестивальною нагородою Європи. Переможці в різних номінаціях визначаються голосуванням публіки і професійного журі.

Цього року на майданчиках "The Best City.UA" виступило близько 350 музикантів з усіх країн світу. Серед них: "Scorpions", "Hurts", "Guano Apes", "Мумій Троль", "Воплі Відоплясова", "Ленінград " та інші. Фестиваль відвідало більше 70 тисяч осіб з 10 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровський музичний фестиваль номінували на престижну європейську премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі