понеділок, 12 березня 2007 12:55

Дні українського кіно пройдуть в Криму з 12 по 16 березня

З 12 по 16 березня в Криму вперше пройдуть Дні українського кіно, присвячені 100-літтю з дня народження головного командира УПА Романа Шухевича і 65-ліття Української повстанської армії.

Про це повідомив лідер Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Студентське братерство", яка є одним із співорганізаторів заходу, Олег Яценко.

За його словами, в Криму будуть продемонстровані фільми "Нескорений", "Катерина Білокур. Послання", "Невідома Україна", "Білий птах з чорною ознакою", "Мамай", перший україномовний тріллер "Штольня."

Також плануються зустрічі з народною артисткою України Раїсою Недашківською, народним майстром України Людмилою Смоляковою, народним артистом України Богданом Бенюком.

Яценко також відзначив, що "Студентське братерство" намагатиметься розповсюдити показ українських патріотичних та молодіжних фільмів і в Севастополі, а також передасть школам і гімназіям Криму та Севастополя книги про УПА, українських шестидесятників і правозахисників, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Дні українського кіно пройдуть в Криму з 12 по 16 березня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі