середа, 12 травня 2010 13:01

Для Альоші 100 тисяч гривень - мізерні гроші (ВІДЕО)

Для Альоші 100 тисяч гривень - мізерні гроші (ВІДЕО)

Співачка Альоша, яка представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", виставила свій кліп на пісню "Sweet People" в Інтернеті. Презентує його на власному дні народженні у п'ятницю. Альоші виповниться 24 роки. Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"День народження гучно святкувати не буду. Запрошу рідних і друзів. Вони хочуть підтримати мене перед від'їздом в Норвегію. Ніяких подарунків від них не чекаю. Концертний директор обіцяв подарувати мені дорожню сумку. Щоб було у чому везти речі до Норвегії", - поділилась дівчина.

До Норвегії Альоша вилетить 17-го травня. На "Євробаченні" виступить у другому півфіналі, 27 травня, під номером вісім.

"Готуємо для європейських глядачів спецефекти і фокуси. Фахівці працюють над режисурою. Передбачається, що на сцені я показуватиму фокуси. Якщо раптом не встигну вивчити всі маніпуляції, то буду асистувати професіоналам. До того ж зі мною зараз працює кілька стилістів. Нам треба вибрати, у чому я вийду на сцену: у довгому балахоні, що розвиватиметься, чи у дуже несподіваному костюмі. Тільки не знаю, яким він буде. Класичним, рокерським чи нейтральним", - зазначила співачка.

Кліп для "Євробачення" Альоша зняла у Чорнобилі. Фрагмент кліпу, де співачка виносить з покинутого заводу маленького хлопчика, знімали на одному з закинутих старих заводів під Києвом.

"Ті, хто вже бачив кліп, хвалять! Кажуть вийшов класний", - підкреслила вона.

Альоша зізналась, що чекає грошей на поїздку від держави.

"Рідне місто Запоріжжя дало 100 тисяч гривень. Це мізер, але хоч буде чим за переліт заплатити. Держава поки що нічого не дала. Але ще є трохи часу. Ми чекаємо", - наголосила дівчина.

Gazeta.ua.


Лучшее видео на video.tochka.net - Alyosha - Sweet people
Зараз ви читаєте новину «Для Альоші 100 тисяч гривень - мізерні гроші (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі