середа, 05 листопада 2008 14:02

Діма Білан може стати кращим європейським артистом

Діма Білан може стати кращим європейським артистом
Співак Діма Білан 6 листопада представлятиме Росію в номінації "Кращий європейський артист" на головній європейській церемонії "MTVEuropeMusicAwards 2008", яка пройде в Луна Арені в Ліверпулі і транслюватиметься в прямому ефірі на 21 каналі MTV в 40 країнах по всій Європі.

"Головна нагорода для мене - визнання публіки, - говорить Білан. - Я невимовно радий, що представляти Росію цього року на церемонії EMA довірили мені. Я розумію всю відповідальність і складність вибору, адже я не перший рік завойовую таку можливість, а є і інші гідні артисти. Для мене слухач - це життя, все, що я творю і для чого працюю - це публіка. І мені приємно усвідомлювати, що ця любов взаємна. Спасибі кожній окремій людині, хто любить мою музику, кому небайдужа моя творчість, хто віддав свій голос. Разом ми сила, і повірте, наш з вами тандем зможе побити всі рекорди", повідомляє шоубиз.ру.

За результатами загальноєвропейського голосування, яке завершилося вночі 12 жовтня, Діма Білан утретє підряд був визнаний кращим російським виконавцем. Його конкурентами були Настя Задорожна, Тіматі, Бандерос і Сергій Лазарев. Після цього стартувало європейське голосування, в якому Білан і ще 20 артистів з інших країн боролися за звання кращого європейського артиста.

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан може стати кращим європейським артистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі