вівторок, 31 серпня 2021 08:30

Чому варто відвідати Comic Con Ukraine 2021

Автор: Comic Con Ukraine
  Американський актор, режисер, майстер бойових мистецтв Марк Дакаскос відвідає третій український фестиваль поп-культури Comic Con Ukraine. Зустрітися із зіркою бойовиків можна буде 5 вересня. На головній сцені відповість на запитання й поділиться багаторічним акторським досвідом. Також візьме участь у фото- та автограф-сесіях
Американський актор, режисер, майстер бойових мистецтв Марк Дакаскос відвідає третій український фестиваль поп-культури Comic Con Ukraine. Зустрітися із зіркою бойовиків можна буде 5 вересня. На головній сцені відповість на запитання й поділиться багаторічним акторським досвідом. Також візьме участь у фото- та автограф-сесіях

Фестиваль популярної культури Comic Con Ukraine 2021 відбудеться 4-5 вересня. Пройде на столичному арт-заводі "Платформа".

Організатори заходу зібрали причини відвідати ґік-конвенцію.

Марк Дакаскос

"Перший із зіркових гостей - це Марк Дакаскос, актор, режисер, майстер бойових мистецтв та зірка культових стрічок 1990-х "Американський самурай", "Убивця, що плаче" і "Лише найсильніші". Ви бачили його й у більш сучасних проєктах. Марк перевтілився в злочинця Во Фата в "Поліції Гаваїв", зіграв голову служби безпеки Ґієру в "Агентах ЩИТа", постав у ролі колишньої зірки бойовиків Кімо Ван Зандт у "Люцифері" й навіть дав доброго прочухана Джону Віку в третій частині історії про найманого вбивцю.

Здається, бойові мистецтва течуть у його крові. Семилітнім хлопчиком майбутній актор узяв участь у своєму першому турнірі, а вже у 18 років міг похвалитися понад 200 боями на чемпіонатах. Такий багатий досвід і досі підтримує Дакаскоса у відмінній формі. 5 вересня ви можете впевнитись у цьому на Comic Con Ukraine", - йдеться у повідомленні.

Наталія Тена

Метаморф-чаклунка Німфадора Тонкс із "Поттеріани", здичавіла Оша з "Гри Престолів" і найманка-тві'лек Сіань із "Мандалорця" - другою зірковою гостею фестивалю стане британська акторка Наталія Тена. Втім, її талант не обмежується виключно роботами в кіно й театральною діяльністю. Наталія ще й зібрала власний музичний гурт Molotov Jukebox.

Анна Шаффер

Саме ця британська акторка втілила образ чародійки Трісс Меріґольд у серіалі "Відьмак". А от прихильники саги про Гаррі Поттера впізнають в Анні студентку факультету Грифіндор Ромільду Вейн. Ця роль стала дебютною в кар'єрі виконавиці.

Річард Морган

Спеціальним гостем стане британський письменник і сценарист Річард Морган. Саме його перу належить серія фантастичних книжок "Видозмінений вуглець", за якою зняв серіал Netflix. До того ж Морган - автор двох серій коміксів "Чорна вдова" зі всесвіту Marvel і сценаріїв ігор Crysis 2 і Syndicate. Сьогодні він співпрацює з компанією Gunzilla Games, на стенді якої й можна буде поспілкуватися й пофотографуватися з Річардом.

Аудіовізуальне шоу Percival Wild Hunt

Польський фолкметал-гурт Percival, що долучився до створення саундтреків до відеогри The Witcher 3: Wild Hunt, покаже унікальне шоу. Гостей заходу чекає занурення у всесвіт Анджея Сапковського - і музично, і візуально.

Гелена Манковська

Фото- й автограф-сесія за участю Гелени Манковської - подарунок фанатам серії ігор Resident Evil. Її реалістичний косплей зловісної високої вампірки Леді Дімітреску стане однією з родзинок фестивалю.

Чари від Magic Five

Команда блогерів-ілюзіоністів Magic Five з'явиться на Comic Con Ukraine. Вони не розкриють секретів ілюзії, але покажуть справжню магію.

Виступ Eileen

Завдяки цій талановитій блогерці лунатимуть українські кавери на саундтреки до The Witcher, "Гри Престолів", World of Warcraft, Skyrim та інших фантастичних світів. Eileen вперше виконає їх наживо.

Тандем AGHIAZMA та SUPER SUS

На фестивалі об'єднаються учасники національного відбору Євробачення AGHIAZMA і блогер-дигер SUPER SUS.

Видовищні Cosplay & Cover Dance Show

Улюблені персонажі аніме, серіалів і відеоігор оживуть завдяки виступам косплеєрів на Cosplay Show. А прихильників K-pop культури очікує насолода від боротьби між учасниками Cover Dance Show.

Виступ Song Wonsub

Якщо Eileen перекладає саундтреки українською, то цей корейський блогер, музикант і співак - навпаки. У своєму блозі Song Wonsub переспівує рідною мовою хіти KAZKA, "Океан Ельзи", The Hardkiss та MONATIK.

Made in Ukraine: українські гурти на музичній сцені

За два дні конвенції виступлять вітчизняні команди GannaBaby, ZWYNTAR, Future Plans, naddél, Violet Raymoor, BAD PIT, ORIONIX, ONAWAY, OMANA, BlazerJacket.

Dog Cosplay Contest

Хвостаті чотирилапі косплеєри щорічно підкорюють серця учасників та гостей конвенції.

Благодійність: "Україна без сміття" та Mamaplantatree

Соціальні проєкти - неодмінна складова заходу. Під час цьогорічної конвенції гості навчаться сортувати сміття, дізнаються про центри його перероблення, посадять дерева і зрозуміють, як впливає на довкілля вуглецевий слід.

Лекції та вікторини

На фестивалі відбудуться лекції від професіоналів своєї справи, зокрема "Шлях художника в гейм-індустрії: від трьох у ряд до трьох А", "Експрес-дизайн персонажів". Також у лекторії проходитимуть інтелектуально-розважальні ігри у форматі вікторин.

Маркет

Вироби зі шкіри, міді, латуні й кістки, футболки й худі, шкарпетки і чашки з персонажами кіно- та анімаційних світів - на маркеті знайдеться все, про що ви давно мріяли, але з якихось причин не могли дістати.

Найбільша в Україні Алея художників

Алея художників - це не просто зона, де ілюстратори презентують свої творіння, а й місце справжнього мистецтва, від якого перехоплює подих.

Відеоігри

Новинки ігрової індустрії, презентації демоверсій проєктів компаній, можливість поспілкуватися з розробниками.

Фотозони

Мистецько-фантастичні фотозони створять можливості для будь-яких фантазійно-шедевральних світлин.

Настільні ігри

На фестивалі можна буде зіграти в настільні ігри, зокрема науково-фантастичний світ майбутнього Verge Of War, турнір із Gwent, легендарний Magic The Gathering.

Комікси

Вітчизняні видавництва представлять новинки коміксів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим зайнятися на фестивалі Comic Con Ukraine тим, хто любить читати

Американський актор, зірка серіалів "Пуститися берега", "Мандалорець" і "Хлопаки" Джанкарло Еспозіто не зможе приїхати на Comic Con Ukraine 2021.

"Пандемія наздогнала нас в останній момент і дуже несподівано. У регіоні, де незабаром проходитимуть зйомки нового проєкту актора, встановили суворі карантинні обмеження. Тож кіностудія заборонила Джанкарло покидати країну. Але ми все одно спробуємо привезти його в Україну. Щоправда, наступного року", - йдеться в повідомленні від організаторів.

Зараз ви читаєте новину «Чому варто відвідати Comic Con Ukraine 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі