середа, 30 листопада 2011 09:48

Четверті "Сутінки" заробили за 12 днів прокату більше півмільярда доларів

Четверті "Сутінки" заробили за 12 днів прокату більше півмільярда доларів

Картина "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 1" за 12 днів прокату зібрала більше 500 мільйонів доларів, повідомляє Reuters з посиланням на дистриб'ютора картини Summit Entertainment.

У північноамериканському кінопрокаті четверта частина "вампірської саги", заснованої на романах Стефані Майєр, зібрала 223 мільйони доларів. У кінотеатрах США показ картини стартував 18 листопада.

Варто відзначити, що перші три частини "Сутінків" зібрали в світовому прокаті понад 1,8 мільярда доларів. Таким чином, загальні збори всіх чотирьох частин перевищили 2,3 мільярда доларів.

Між тим, картина другий тиждень поспіль очолила північноамериканський прокат. За даними сайту Box Office Mojo, четвертий фільм саги за вихідні 25-27 листопада заробив 42 мільйони доларів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На прем'єрі нових "Сутінків" Крістен Стюарт вразила вампірською блідістю

У 2012 році на екрани має вийти картина "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2", яка стане останньою частиною "вампірського" циклу.

Зараз ви читаєте новину «Четверті "Сутінки" заробили за 12 днів прокату більше півмільярда доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі