четвер, 05 липня 2018 15:09

Британські вчені створили модель ідеальної жінки

Професор анатомії і антропології Еліс Робертс з Великої Британії створила модель анатомічно ідеальної жінки.

Розробила її для зйомок документального фільму BBC "Чи може наука зробити мене ідеальним?". Щоби створити жінку з відмінними фізичними та розумовими параметрами, професор використала анатомічні якості риб, молюсків, ссавців і птахів.

Робертс запевняє, що якби реальні люди мали такі ж анатомічні риси, як її модель, вони б не були схильні до глухоти, сліпоти і навіть серцевих нападів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NASA показало надзвичайно красиве відео

"Маючи вуха, як у кажана, люди ніколи б не оглухли. Легені, як у птахів, дозволили б насичувати кров великою кількістю кисню, а зміїна шкіра захистила б їх від ультрафіолетових променів", - зазначає професор.

Автор: vokrugsveta.ua
  Модель ідеальної жінки, створена професором Еліс Робертс
Модель ідеальної жінки, створена професором Еліс Робертс

Ноги своєї моделі Робертс зробила схожими на страусині. І хоча вони позбавили б людину здатності лазити по горах, але зате вона змогла би швидше бігати.

Прагматично професор підійшла до питань дітородіння. Її модель має сумку для малюка, як у кенгуру.

Втіленням ідеальної жінки в 3D-моделі займалися художник Скотт Ітон і майстер спецефектів Сангір Прабхакер.

Вчені виявили частину Всесвіту, якої не вистачає. Дослідники виявили недостатню кількість баріонів матерії у Всесвіті. Вона знаходиться в так званому тепло-гарячому міжгалактичному середовищі.

Зараз ви читаєте новину «Британські вчені створили модель ідеальної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі