середа, 12 вересня 2012 16:28

Бред Пітт пророкує кінець мільйонним гонорарам у Голлівуді

Бред Пітт пророкує кінець мільйонним гонорарам у Голлівуді
Фото: bid.ru

Ще зовсім недавно голлівудські зірки "першого ешелону" могли сміливо розраховувати на $ 10 млн. за один фільм. Але якщо вірити одному з представників цієї касти, Бреду Пітту, епоха величезних гонорарів добігає кінця: студіям невигідно виплачувати такі суми навіть найпопулярнішим акторам.

Втім, на думку Пітта, який поділився своїми думками з BBC, скорочення акторських гонорарів піде тільки на користь кіно як мистецтву:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лос-Анджелесі роздали почесні "Оскари"

"Все закінчилося, ця арифметика більше не працює. Але в Голлівуді нестача коштів завжди призводить до сплеску креативності. Багато студій потрапили в складне становище через економічний спад, і їм доводиться робити ставку на якийсь один великий проект, щоб покрити витрати на інші, менш успішні. Зате саме зараз з'являється вільний простір для нових цікавих режисерів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому українському триллері викрадають дитину

Нагадаємо, що за відомостями "Форбс", за минулий рік Бред Пітт заробив близько $ 25 млн. Доходи його нареченої Анджеліни Джолі склали $ 20 млн. Найбільш високооплачуваним актором 2011 року був визнаний Том Круз, який заробив приблизно $ 75 млн., а найбільш високооплачуваною актрисою виявилася зірка "Сутінків" Крістен Стюарт з $ 34,5 млн. Статистика "Форбс" не свідчить про те, що студії економлять на акторських гонорарах, але, тим не менш, Бред Пітт, який незабаром з'явиться у кримінальному трилері "Пограбування казино", упевнений, що в індустрії настають великі зміни.

"Зараз має сенс вибирати ролі заради самих ролей. І балансувати доходи і витрати, як всі і роблять", - говорить він.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт пророкує кінець мільйонним гонорарам у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі