вівторок, 11 вересня 2012 12:08

Бреду Пітту важко справлятися з шістьма дітьми

Бреду Пітту важко справлятися з шістьма дітьми
Актор втомлюється більше, ніж під час зйомок фільмів Фото: debosh.net

Бред Пітт поскаржився пресі на дітей, яких вони виховують разом з Анджеліною Джолі. За словами актора, встежити за шістьма "спиногризами" важче, ніж цілодобово проробляти трюки на зйомках.

Бред Пітт заявив, що на виховання 11-річного Медокса, 9-річного Пакса, 7-річної Захари, 6-річної Шайло і чотирирічних близнят Нокса і Вів'єн актор витрачає дуже багато дорогоцінного часу і сил. Тільки щоб зібрати дітей у школу, Пітт витрачає більше енергії, ніж якби він брав участь у зйомках з безліччю трюків.

"Це безумовно складніше і болючіше, ніж робота в кіно, - скаржиться актор. - Підняти їх з ліжка і зібрати їх всіх в школу набагато важче, ніж зніматися в навіть у найважчих екшенах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі запросить на своє весілля колишніх чоловіків

Нагадаємо, біологічно рідні діти Бреда Пітта - Шайло, Вів'єн і Нокс - йому ближче, ніж Медокс, Пакс і Захара, які дісталися йому разом з майбутньою дружиною. Так папараці не перший раз помічають, що Пітт проводить з рідними дітьми більше часу, тоді коли Анджеліну Джолі частіше помічають з прийомними.

Зараз ви читаєте новину «Бреду Пітту важко справлятися з шістьма дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі