субота, 21 липня 2018 16:37

Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо відмовились грати закоханих

Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо відмовились грати закоханих
Бреда і Леонардо першими затвердили на головні ролі у стрічці "Одного разу в Голлівуді" Фото: Instagram

Мелодрама "Горбата гора" на початку мала в акторському складі голлівудських зірок Бреда Пітта і Леонардо ДіКапріо. Однак вони тоді відмовились від ролей закоханих ковбоїв.

Про це розповів режисер фільму Гас Ван Сен, який взявся за адаптацію оповідання "Горбата гора", проте згодом продюсери замінили його на Енга Лі.

Ван Сен розповів, що після відмови перших претендентів почув "ні" від Метта Деймона і Райана Філліппа.

"Ніхто не погоджувався на це. Коли я працював над фільмом, я відчував, що йому необхідні відомі артисти. Але нічого не виходило", - сказав режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі шантажує Пітта щоденником про їхнє сімейне життя

Фільм "Горбата гора" вийшов на екрани у 2005 році. Стрічка заснована на однойменному оповіданні Енні Пру. Режисером картини виступив Енг Лі, а в головних ролях знялися Хіт Леджер і Джейк Джилленхол.

Нагадаємо, Бреда і Леонардо першими затвердили на головні ролі у стрічці "Одного разу в Голлівуді". У фільмі розповідається про маніяка Чарльза Менсона. Події фільму розгортаються в Лос-Анджелесі у 1969 році на тлі вбивства актриси Шерон Тейт злочинною групою Менсона, який помер у листопаді 2017 року. Прем'єра чорної комедії запланована на 9 серпня 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо відмовились грати закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі