четвер, 07 грудня 2017 12:30

Бідність в США та війна у В'єтнамі: Білл Ґейтс назвав найкращі книги року

Бідність в США та війна у В'єтнамі: Білл Ґейтс назвав найкращі книги року
Серед авторів, які найбільше вразили Гейтса, - два Пулітцерівські лауреати і англійський комік. Фото: gatesnotes.com

Американський мільярдер та засновник компанії Microsoft Білл Ґейтс поділився списком найкращих книжок, які протягом 2017 року вразили його найбільше. Про це написав у персональному блозі.

Серед книг, які радить прочитати Білл Ґейтс, — твори двох власників Пулітцерівської премії і романи про В'єтнам.

"Читання — мій улюблений спосіб задовольнити свою допитливість. Хоча мені пощастило, що я зустрічаюсь з багатьма цікавими людьми і відвідую захоплюючі місця завдяки своїй роботі, я все ще думаю, що книжки — це найкращий спосіб вивчити нові теми, які вас цікавлять", — написав Гейтс.

До списку увійшли: "Чорні прапори: Підйом ІДІЛ" Джобі Воріка, "Черепахи до самого низу" Джона Ґріна, "Колір закону" Річарда Ротштайна, "Найкраще, що ми могли б зробити" Тхі Буі, мемуари "Повірте мені" англійського коміка Едді Іззарда, "Історія енергії і цивілізації" Вацлава Сміла, "Співчуваючий" В'єт Тан Нгуена, "Виселені: злидні і благополуччя в американському місті" Метью Дезмонда. За дві останні книги авторів нагородили Пулітцерівською премією.

"Якщо ви на свята захочете сісти біля каміна з хорошою книжкою, ви точно не помилитеся, вибравши одну із них", — запевнив Ґейтс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білл Ґейтс зробив найбільше пожертвування з 2000 року

Засновник корпорації Microsoft Білл Ґейтс написав дві книги — "Дорога в майбутнє" (1995) і "Бізнес зі швидкістю думки" (1999).

Зараз ви читаєте новину «Бідність в США та війна у В'єтнамі: Білл Ґейтс назвав найкращі книги року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі