середа, 19 серпня 2020 15:51

"Без Обмежень" випустили кліп на підтримку українських воїнів і білоруських протестувальників

Автор: facebook.com
  "Ніщо не зупинить ідею, час якої настав" - співає гурт "Без Обмежень" у пісні "Героям". Музиканти зазначають, що випустили трек на підтримку українських воїнів та всіх людей, що протестують зараз у Білорусі, для незламних і сильних духом
"Ніщо не зупинить ідею, час якої настав" - співає гурт "Без Обмежень" у пісні "Героям". Музиканти зазначають, що випустили трек на підтримку українських воїнів та всіх людей, що протестують зараз у Білорусі, для незламних і сильних духом

Гурт "Без Обмежень" презентував кліп на пісню "Героям". Присвячена українським військовим і білоруським протестувальникам.

У записі композиції також взяли участь фронтмен групи "Скай" Олег Собчук, музиканти колективу Kozak System Іван Леньо і Сергій Соловій та саундпродюсер Артур Данієлян.

"Пісню написав Сергій Танчинець (лідер "Без Обмежень". - Gazeta.ua) близько пів року тому для наших воїнів, проте зовсім нещодавно розпочалися відомі всім події в сусідній нам державі – Білорусі. Більшість людей, які вийшли на вулиці в Мінську та інших містах, підтримують ті ж принципи, що й українці в часи Революції гідності.

Ми всі переживали схожі події 2014-го. Добре пам'ятаємо, що відчували наші серця. Душею і посилом композиція надзвичайно перегукнулась із теперішніми подіями в Білорусі. Зараз ми з болем у серці спостерігаємо за тим, що відбувається, і нам хочеться підтримати білоруських патріотів. Саме тому вирішили зробити трек двома мовами - українською та білоруською. Художній переклад білоруською зробив музикант і поет Лявон Вольскі", - йдеться в описі відео на YouTube.

Режисер кліпу - Артем Григорян. Знімали в Києві, на даху найвищої в Україні житлової будівлі, на 48-му поверсі.

Пісня увійде до нового альбому гурту "Без Обмежень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kozak system записав нецензурну пісню на підтримку білорусів

Останній виступ гурту "Без Обмежень" у рамках всеукраїнського туру "безпечних автомобільних концертів" відбудеться 31 серпня на території аеродрому біля села Підгір'я Богородчанського району Івано-Франківської області.

Восени вирушать у закордонний тур містами Європи, Азії та Північної Америки. Заплановано понад 35 концертів. Перший - 9 жовтня в ірландському Дубліні.

Зараз ви читаєте новину «"Без Обмежень" випустили кліп на підтримку українських воїнів і білоруських протестувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі