середа, 11 липня 2012 11:24

Білка з "Льодовикового періоду" стала Бетменом

Білка з "Льодовикового періоду" стала Бетменом
Скрет перетворився на Скретмена. Фото: kino-teatr.ua

Студія 20th Fox Century випустила новий ролик до мультфільму "Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф", який зайвий раз довів, що напередодні виходу "Воскресіння Темного лицаря" проти бетменоманії не встояв ніхто.

Ролик демонструє всіма улюблену шаблезубу білку Скрета в новому амплуа - тепер невдаха-тваринка перетворюється в Скретмена, Темного горішка. І згадуючи граціозну незграбність персонажа, розумієш, що його ворогам не позаздриш.

Щуробілка або білка Скрет - комічний персонаж, який вперше з'явився в повнометражному мультиплікаційному фільмі "Льодовиковий період". Скрет фанатіє від горіхів та жолудів, практично все його життя присвячене їх пошуку і колекціонуванню. Він - володар величезного пухнастого хвоста, гострого носа і розкішних іклів, якими він чіпляється за всілякі предмети. Для Скрета зуби - практично ще одна пара лап.

Останнім часом, з'явилося кілька короткометражних мультфільмів зі Скретом у головній ролі. Наприклад, "Не час для горіхів", де Скрет знаходить машину часу у формі горіха, і починає потрапляти в різні епохи, де на нього чекає маса пригод.

Зараз ви читаєте новину «Білка з "Льодовикового періоду" стала Бетменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі