пʼятниця, 24 березня 2017 11:14

"Бебі бос"- вийшов офіційний трейлер

"Бебі бос"- вийшов офіційний трейлер
Кадр з фільму "Бебі бос". Малюк скаржиться на брак любові. ФОТО: kinofilms.ua

23 березня в прокат вийшов анімаційний фільм "Бебі бос". Режисер стрічки – автор трьох серій мультику "Мадагаскар" Том МакҐрат.

За сюжетом, у 7-річного Тіма з'являється братМалюк у костюмі з дипломатом приїжджає додому на таксі. Батьки Тіма не помічають дивацтв новонародженого, тож хлопець вирішує вивести його на чисту воду. Проводить розслідування і з'ясовує – карапуз працює на таємну організацію, що займається подоланням демографічної кризи. За останніми даними цієї установи, через збільшення популяції цуценят малюки не доотримують любові. "Ми сміялися над цими шарпеями, – говорить Бебі бос на засіданні іншим дітям, вказуючи пальцем на картинку із собаками, – а тепер вони захопили Китай".

Мультик зняли за однойменною книгою американської письменниці Марли Фрейзі. Авторка і режисер доводять, що любов'ю слід ділитися, а не боротися за неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкасовішу комедію в українському прокаті не показали

"У стрічці порушили проблему дитячих ревнощів, – розповідає кінокритик Аліса Тайожна. – Хто ріс з молодшими сестрами і братами, можуть пригадати момент, коли батьки вперше не прочитали казку на ніч, а будинок обріс підгузками та дитячими іграшками. Йдеться не про конфлікт двох маленьких дітей, а все-таки про суперництво школяра і дорослого у тілі дитини".

Том МакҐрат (1964) – американський мультиплікатор, режисер, сценарист і актор дубляжу. Відомий завдяки створенню серії анімаційних фільмів "Мадагаскар". Також він брав участь у роботі над іншими проектами кіностудії DreamWorks – мультиками "Змивайся" і "Шрек 3".

Зараз ви читаєте новину «"Бебі бос"- вийшов офіційний трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі