пʼятниця, 04 лютого 2022 18:32

Барських випустив нову пісню "No Exit" у рамках соціального проєкту Recycling
5

Співак Макс Барських випустив нову пісню "No Exit" у рамках соціального медіа проєкту Recycling. Артист уперше за 15-річну кар'єру ділиться особистою історією стосунків із допінгами, які мали місце і в його житті.

Перший сингл No Exit із циклу Recycling показує яскравий світ сумнівних задоволень, що виявляється пасткою і часто веде до безвиході.

Макс Барських піднімає тему допінгів у новому треку «No Exit»
Фото: Георгій Зоря
Обкладинка синглу
У Recycling Барських висловлюватиметься на теми, які пережив на власному досвіді
У Recycling Барських висловлюватиметься на теми, які пережив на власному досвіді
Барських ділиться особистою історією стосунків із допінгами

"У наш час музика, фешн, кіно часто романтизують наркотики, створюючи навколо них ореол таємничості, особливого "настрою" та принади бажаних вечірок. Все частіше я чую, як у суспільстві обговорюють поділ на більш або менш сильні наркотики, той чи інший ефект від них. Для мене вони всі однакові, тому що в кінці завжди настає порожнеча. Свого часу я вибрав життя і зміг відмовитись від псевдозадоволень. Це було одне із найкращих рішень, яким я пишаюся", — прокоментував артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночна Jerry Heil втекла з побачення та заспівала про нещасливе кохання

Нову композицію супроводжує fashion відео, режисером якого виступили Алан Бадоєв та Trent Pazl, а всі образи героїв взяті з дебютної колекції бренду артиста Industrial Habitsby Nick Vangard.

У грудні 2021 року Макс Барських оголосив про запуск арт-простору - експериментальної лабораторії, завдяки якій 2022 рік обіцяє стати максимально плідним у контексті соціально-музичного контенту. Першою темою Recycling стала проблема сімейного насильства та особистої історії Барських.

Зараз ви читаєте новину «Барських випустив нову пісню "No Exit" у рамках соціального проєкту Recycling». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі