середа, 21 лютого 2018 10:06

Автори "Кіборгів" заявили про викрадення фільму піратами

Автори "Кіборгів" заявили про викрадення фільму піратами
Платна версія фільму "Кіборги" скоро з'явиться в Інтернеті. Фото: kp.ua

Команда фільму "Кіборги" заявила про викрадення й незаконне поширення піратами копії стрічки.

"Усі версії, які розповсюджують зараз в інтернеті, є незаконною піратською копією фільму, - написала команда фільму на своїй сторінці у Facebook. - Ми вважаємо неприпустимим жодне нелегальне копіювання та розповсюдження інтелектуальної власності навіть з патріотичною метою. Кошти, які зібрали за показ фільму, підуть на сплату податків, щоб підтримати наших хлопців на передку. А також у Фонд "Повернись живим" на підтримку сімей загиблих кіборгів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімали 9 років: фільм "Чорний козак" за казкою Сашка Лірника вийде навесні

На цю заяву відреагували користувачі соцмережі. Просять вибачення за перегляд піратської версії та запитують, де оплатити штраф.

"Куди перерахувати гроші за штраф? Я позбавлена фізичної можливості йти в кінотеатр, а подивитися дуже хотілося. Я з радістю зроблю це. Робота того варта. І нас таких, готових сплатити, дуже багато", - пише Інна Сорокіна.

"Добрий день! Там, де я живу - кінотеатру немає. Подивитися в інтернеті - єдина можливість. Скажіть тоді, будь ласка, куди я можу перерахувати гроші за перегляд" - запитує Марина Орел.

"Друзі, а де можна подивитися цей фільм онлайн? Я за кордоном і можливості дивитися в кінотеатрі немає. Буду вдячний за посилання. Готовий заплатити за перегляд", - написав Ігор Бобрищев.

"У окупованого Донбасу немає іншого виходу. Вибачте. Дуже багатьом хочеться подивитися", - каже Анжела Нюанс.

Також пропонують запустити в інтеренет ліцензійну версію фільму, щоб її змогли переглянути усі бажаючі.

"Я думаю є багато людей, які б хотіли подивитись фільм, але не можуть це зробити, бо "Кіборгів" показують в обласних кінотеатрах і то не в усіх. Чому б вам не розмістити в інтернеті ліцензійну версію, яку б можна було подивитись онлайн за символічну плату. Наприклад вартість квитка в кінотеатрі 40-50 грн.", - пише Мирослав Арсенюк.

"Було б дуже доречно зробити можливість платного перегляду фільму на одному з сайтів. Інакше пірати будуть "працювати" і далі...", - коментує Ілля Слободянюк.

У відповідь на пропозицію, організатори повідомили, що така можливість скоро з'явиться.

"Ми зараз ведемо переговори з Netflix та Amazon. Також скоро фільм буде на MEGOGO", - написали організатори.

7 грудня 2017 року фільм "Кіборги" вийшов у прокат. Стрічка "Кіборги" про захисників Донецького аеропорту є художньою, але знімалася за мотивами реальних подій. Зйомки проводили в Києві та на Чернігівщині. Загальний бюджет становить майже 48 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Автори "Кіборгів" заявили про викрадення фільму піратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі