субота, 05 травня 2007 15:08

Австралійським дітям показали оральний секс (Фото)

Картина, на якій зображений оральний секс, викликала вельми неоднозначні реакції і навіть привернула увагу поліції, яка визнала, що провокаційне полотно, виставлене в австралійській художній галереї NSW, дуже доступне для дітей. Картина під назвою "Порнографія надії" стала справжньою сенсацією, а її автор удостоївся престижної премії.

Поліцію викликав засмучений відвідувач галереї, якому здався жахливим той факт, що учні молодших класів могли безперешкодно розглядати картини Ендрю Фроста, пише The Daily Telegraph. Кореспондент видання, що відвідав виставку, побачив студентів з престижного коледжу Waverley, які уважно вивчали представлені картини. "Підлітки особливо цікавилися полотном, що зображає статевий акт, - заявив інспектор поліції Ян Перкинс. - Ми провели розслідування і прийшли до висновку, що в галереї представлені картини, до яких у дітей не повинно бути доступу". Всі відвідувачі проходили повз картини порнографічного змісту при виході з приміщення галереї.

Глава галереї Едмунд Кейпон повідомив, що йому поступило близько 10 дзвінків і декілька листів з приводу виставки, проте в них містили скоріше коментарі, ніж скарги, тому він не замислювався про те, щоб прибрати провокаційне полотно. Деякі відвідувачі були шоковані представленими на виставці картинами. В основному їх турбував той факт, що сотні школярів приходитимуть в галерею до самого закриття експозиції - 13 травня.

Одна з відвідувачок виставки заявила, що картина "Порнографія надії" не повинна виставлятися на загальний огляд. "Я не хочу на неї дивитися, хоч і не можу назвати себе ханжею", - відзначила вона. Її підтримує інший відвідувач, що заявив, що картина є порнографією і не повинна знаходитися в музеї. Інші відвідувачі навпроти вважають, що всі виставлені роботи є мистецтвом, а їх автор має право на самовираження.

Тим часом, стало відомо, що школи були попереджені, про те, що на виставці буде представлена картина Фроста. 38-річний художник з австралійського міста Брісбен заявив, що не збирався нікого ображати своєю роботою, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Австралійським дітям показали оральний секс (Фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі