вівторок, 25 червня 2019 14:18

Atlas Weekend-2019: на кого іти?

Atlas Weekend-2019: на кого іти?
Тріо "Курган і Агрегат" виконують іронічний реп про життя в провінції. atlasweekend.com

Фестиваль Atlas Weekend пройде 9-14 липня в Національному Експоцентрі України, Київ. Заявлено виступ 250 колективів. Хедлайнерами стали The Chainsmokers, Asap Rocky, Black Eyed Peas, Ліам Галлахер і гурт "Сплин". Пропонуємо топ-5 цікавих виконавців фестивалю.

Unkle
Британський електронний дует, що виконує електронну музику. Лідеру колективу Джеймсу Лавеллу було 14 років, коли почав писати пісні. Свої перші електронні інструменти купив на кишенькові гроші, які дала мати на рік вперед. Тоді Лавелл виконував хіп-хоп.
На дебютному альбомі колективу є спільна пісня з лідером Radiohead Томом Йорком.

"Пошлая Молли"
Український рок-гурт, що виконує пісні на молодіжну тематику — про стосунки та вечірки. "Це збірний образ тупої молоді", - каже лідер колективу Кирило Блідний. Хлопці жили в місті Змієві на Харківщині. Їхніми розвагами була музика та тусовки біля магазину "АТБ". Цьому присвячена пісня "Супермаркет". У групі грає Костянтин Пижов, гітарист "Валентин Стрикало".

"Курган і Агрегат"
Українське хіп-хоп тріо з села Близнюки на Харківщині. Читають іронічний реп про життя у провінції. Мають робочі псевдоніми "Селюки" та "Блаженне село".
"Коли ти її імя на дереві вибив,
Плюс своє імя ти на дереві вибив,
Но не взаємна любов оказалась бобром,
І згризла дерево по імені любов", - співає Агрегат.
2015-го у кліпі "Вчителька" знялася українська співачка Даша Астаф'єва.

alyona alyona
Українська реп-виконавиця з Капітанівки Кіровоградської області. Відкриття минулого року alyona alyona використовує швидку технічну читку. У недалекому минулому працювала вихователькою в дитячому саді, зараз збирає великі клуби. Наприкінці 2018-го співак Іван Дорн назвав Альону однією з найцікавіших молодих українських виконавців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приречені жити в холодній країні без надії на краще: у Києві виступлять Ploho

Монеточка
Російська співачка з Єкатеринбурга, що стала популярною завдяки інтернету. У минулому виконувала іронічні пісні під акомпанемент синтезатора, на якому грала сама. Першим хітом співачки стала пародія на композиція A-Dessa "Женщина, я не танцую".
"Мама, я не зигую, мамочка, я не зигую,
Не звони в полицию - я не оппозиция ", - співала Монеточка. 2018-го випустила хітовий альбом "Расскраски для взрослых".

На фестивалі Atlas Weekend виступить англійський співак Ліам Галлахер, колишній лідер гурту Oasis. У 1990-ті він був одним із найвідоміших людей Британії, мав конфлікти з конкурентами зі сцени. "Я не ненавиджу їх. Не бажаю їм зла. Я просто вважаю, що їхні фани - нудні, огидні, і не виглядають так, ніби добре проводять час", - говорив Галлахер про Radiohead та Coldplay.

Зараз ви читаєте новину «Atlas Weekend-2019: на кого іти?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі