вівторок, 28 листопада 2017 21:45

Ассія Ахат не змогла стати номінанткою премії "Греммі"

Ассія Ахат не змогла стати номінанткою премії "Греммі"
28 листопада стали відомі номінанти 60-ої премії "Греммі" Фото: grammy.com

28 листопада стали відомі номінанти 60-ої премії "Греммі", церемонія вручення якої пройде в січні 2018 року в Нью-Йорку.

Цього року серед кандидатів на номінанти була і українська виконавиця Ассія Ахат. Відома скрипалька подала заявку в восьми категоріях "Греммі", на які вона претендувала з матеріалом свого нового альбому "All-In". Ця робота була записана разом з саундпродюсером Умберто Гатіка, який свого часу разом з Селін Діон виграв нагороду з піснею "My Heart Will Go On", а з Майклом Джексоном - з хітом "Bad". Всього на рахунку Гатіка 8 престижних премій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік став продюсером нової пісні Ассії Ахат в стилі диско

У списку номінантів, опублікованому організаторами премії, Ассія Ахат не значиться.

Фаворитами майбутньої церемонії в найпрестижніших категоріях ( "Запис року", "Альбом року" і "Пісня року") стали Кендрік Ламар, JAY-Z, Childish Gambino, а також автори та виконавці головного світового хіта цього року - "Despaсito". З повним списком номінантів можна ознайомитися на сайті премії.

60-я в історії церемонія вручення "Греммі" відбудеться в нью-йоркському залі Madison Square Garden 28 січня 2018 року.

Українська скрипалька Ассія Ахат презентувала в Лос-Анджелесі інструментальний альбом All-in.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат не змогла стати номінанткою премії "Греммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі