четвер, 04 квітня 2013 15:04

Янукович дав народного артиста аксакалу російської "попси" Рєзніку

Янукович дав народного артиста аксакалу російської "попси" Рєзніку
Фото: ИТАР-ТАСС

Президент України Віктор Янукович присвоїв російському поетові Іллі Рєзніку звання народного артиста України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідний указ оприлюднено на офіційному сайті глави держави. У документі наголошується, що Ілля Рєзнік удостоєний високого звання "за вагомий внесок у зміцнення культурно-творчих зв'язків між Україною та Росією, багаторічну працю та високу професійну майстерність".

Ілля Рєзнік народився 4 квітня 1938 року в Ленінграді. У 1958 році поступив в Ленінградський державний інститут театру, музики і кіно. З 1965 по 1972 рік працював артистом Театру імені Коміссаржевської. Всесоюзну славу Рєзніку принесла пісня на його вірші "Попелюшка", виконана в 1969 році Людмилою Сенчіною.

Композиції з текстами Іллі Рєзніка, зокрема, виконували такі артисти, як Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав народного артиста аксакалу російської "попси" Рєзніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі