четвер, 17 березня 2011 19:26

Анісімов пропонує чоловікам носити короткі шорти і шапки-ушанки
26

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Вчора на Українському тижні моди свої нові колекції осінь-зима 2011 представили два українські дизайнери-чоловіки. Віктор Анісімов представив спільну з "Кварталом 95" чоловічо-жіночу колекцію "9,5" у чорно-білих кольорах.

Андре Тан, який закінчував 1-й день тижня моди, показав жіночні, як він сам визначає, для "соціально-активної жінки", сукні, штани та жакети у лимонних, гірчичних, синіх та рожевих кольорах.

Глядачів здивували його несподіваний крій, нестандартне поєднання кольорів. Родзинкою визнали квітчасті спідниці до п'ят і великі в'язані шарфи.

Його відвідала співачка Міка Ньютон зі своїм продюсером Тимофієм Нагорним. Цього року вона представлятиме Україну на "Євробаченні".

"Андре пошив для мене чудову блакитну сукню. Мені дуже подобаються його моделі. В чому поїду на "Євробачення" ще не вирішила. Зараз попросила багатьох українських дизайнерів, і молодих, і вже іменитих, аби намалювали мені образ, в якому вони мене бачать. Але це точно буде щось просте і якісне. Європу вже нічим не здивуєш", - сказала співачка.

На нову колекцію Віктора Анісімова надихнув його син, який цього року закінчує школу. Моделі виходили на подіум у коротких шортах та шапках-ушанках, червоних біретах і вузьких штанях. У руках тримали портфелі та зв'язки книг.

"Ця колекція - це своєрідна ностальгія за моїм школярством, піонерією. Серед книжок була радянська дитяча енциклопедія, яку я в свій час читав. Син зараз росте, нічого, падлюка, не читає, все у комп'ютері сидить. Це своєрідний заклик, що треба не забувати про читання. Часто друзі закидають, що я шию одяг для підарів. І сам інколи йду вулицею, всі так дивляться на мене, думаю — ну точно, як підар виглядаю", - сказав Анісімов.

На показі дизайнера була присутня його дружина. Також прийшов шоумен Олександр Педан.

"Зараз я вдягнений повністю у речі Анісімова. Дуже люблю цього дизайнера. З нової колекції вже придивився для себе коричневе пальто, двоє вузьких штанів і декілька футболок", - сказав Педан.

Зараз ви читаєте новину «Анісімов пропонує чоловікам носити короткі шорти і шапки-ушанки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі