пʼятниця, 29 листопада 2013 14:26

Англійська фотограф власними руками створила витончену і стильну "Країну чудес"
27

Фото: Фото: bigpicture.ru

Фотопроект "Wonderland" фотографа, дизайнера і модельєра Кірсті Мітчел  (Kirsty Mitchell), почав створюватися влітку 2009 року. Фотограф працювала над ним більше двох років, тільки на одну фотографію часом йшло більше місяця старанної роботи.

"Я роблю все, починаючи від вибору фону до підготовки матеріалу, це означає, що часто доводиться вручну фарбувати тканини для одягу у відповідності з точним відтінками кольорів на майбутньої фотографії".

Кірсті стверджує, що мистецтво - це її життя, і не представляє, що трапилося б, не знайди вона свого місця в цій країні краси, витонченості і яскравих фарб. Вона володіє рідкісним талантом не тільки подумки уявляти собі сцені, а й втілювати свої ідеї в життя.

"Проект розпочався через 7 місяців після того, як померла моя мати, і став поворотним пунктом в моєму підході до фотографії . Це був перший раз , коли я спробувала об'єднати всі свої знання в одній формі. Змішуючи разом навколишній фон і дизайн костюмів, мою любов до історії мистецтва та кіно, а також мою пристрасть до природної краси пейзажів Англії. Коротше кажучи, змішання всіх моїх повсякденних інтересів, спрямованих на дуже особисті спогади, це данина пам'яті моєї матері, і історіям, які вона читала мені в дитинстві".

Зараз ви читаєте новину «Англійська фотограф власними руками створила витончену і стильну "Країну чудес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі