четвер, 15 березня 2007 08:43

Анджеліна Джолі всиновила ще одного хлопчика (ФОТО)

Американська кіноактриса Анджеліна Джолі вчора завершила оформлення документів з усиновлення дитини з дитячого будинку "Тамбінь" в південному в"єтнамському місті Хошиміні і забрала звідти приймального сина.

Цей факт підтвердив директор інтернату Нгуєн Ван Чунг. Голлівудська зірка прибула сюди з трьома своїми дітьми минулої ночі.

Хлопчик розплакався, покидаючи притулок, але приймальна мама змогла його заспокоїти. Вже до кінця цього тижня малюкові буде оформлено американський паспорт в генконсульстві США в Хошиміні, і він вилетить разом зі всією сім"єю до Америки.

Про хлопчика, якого, згідно з документами, тепер зватимуть Пекс Тхиен Джуліа, відомо лише, що він абсолютно здоровий, і його вік 3-4 роки. У дитбудинку малюк опинився в кінці 2003 року, після того, як батьки відмовилися від нього після його народження в хошимінському госпіталі Тизу.

Рішення узяти в свою сім"ю в"єтнамську дитину Джолі та її поки що цивільний чоловік, зірка Голлівуду Бред Пітт, прийняли після відвідин дитбудинку "Тамбінь" в листопаді минулого року, коли вони побували в Хошиміні з неоголошеним візитом.

В даний час зоряна пара виховує двох приймальних дітей - усиновлених Джолі в Камбоджі 5-річного Меддокса і 2-річну Захару з Ефіопії, а також рідну дочку Шайло Нувель, якій ще немає і року.

За деякими даними, знаменита голлівудська пара нарешті, з"єднала себе шлюбним зв"язком . Кажуть, що Бред і Анджеліна одружилися в Коста-Ріці, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі всиновила ще одного хлопчика (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі