середа, 04 березня 2020 16:46

Alyona Alyona записала саундтрек до фільму про українську спортсменку

Alyona Alyona записала саундтрек до фільму про українську спортсменку
Alyona Alyona вдруге записала пісню до фільму. Фото: Esquire

Реп-виконавиця Alyona Alyona презентовала пісню GO! Стала офіційним саундтреком до спортивної драми "Пульс". Сценарій фільму заснований на реальній історії легкоатлетки з Дніпра Оксани Ботурчук. У спортсменки після автокатастрофи в дитинстві погіршився зір, але вона реалізувала свою мрію потрапити на Олімпіаду. 2008-го виграла срібні нагороди Паралімпійських ігор.

"Історія Оксани дуже надихнула мене. Йти до мети попри всі негаразди і залишатися при цьому людиною - чудовий сюжет, чудовий приклад, чудова справжня історія. Для мене честь бути частиною цього", - прокоментувала Alyona Alyona на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona записала емоційний трек про смерть

Музику до пісні написав саундпродюсер Вадим Алхутов, а слова – сама виконавиця. Прем'єра стрічки відбудеться 19 березня 2020 року. Крім самої виконавиці, в кліпі можна побачити нові кадри з фільму. До першого офіційного трейлера саундтреком також стала пісня Альони "Якби я була НЕ я".

Наприкінці лютого Alyona Alyona отримала премію Aprize від "Радіо Аристократи" за найкращий альбом року. Відзначили платівку "Пушка". Переможця обрало журі українських та закордонних музичних експертів. Минулі роки перемагали "ДахаБраха" (2017), MARU (2018) та ONUKA (2019).

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona записала саундтрек до фільму про українську спортсменку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі