вівторок, 02 квітня 2019 13:27

Які серіали,крім "Гри престолів", можна буде подивитися у квітні

Які серіали,крім "Гри престолів", можна буде подивитися у квітні
tumblr

У квіті виходить останній сезон "Гри престолів". Крім екранізації Джорджа Мартіна з'являться найочікуваніші та зовсім нові серіали про зомбі апокаліпсис, неповнолітню відьму, супергероїв та історичні постаті.

5 найцікавіших серіалів квітня.

"Плащ і Кинджал", 4 квітня

Cтаршекласники Тенді та Тайлер одночасно падають у море, де поруч сталася аварія на нафтовій платформі. Після випадкового дотику їхнє життя кардинально змінилося. Адже, у дівчини і хлопця з'явилися надприродні здібності. Тенді здатна використовувати світло, як зброю, кидати його наче кинджал. Тайлер розчиняється в повітрі і володіє зв'язком з іншим виміром.

У другій частині супергеройської драми творці обіцяють розкрити романтичну сторону стосунків супергероїв. Разом вони повинні здолати суперзлодійку Хаос, яка вбиває людей за допомогою отруйного газу.

"Моторошні пригоди Сабріни", 5 квітня

Сабріна - 16-річна дівчина, яка балансує між світом чорної магії і реальністю. Вона має зробити остаточний вибір: стати відьмою чи залишитися з друзями та хлопцем. Дівчина не усвідомлює, які будуть наслідки її рішення. Найкращі друзі Сабріни дізнаються моторошну правду про неї. Для них немає місця у житті відьми.

У другій частині першого сезону серіалу "Моторошні пригоди Сабріни" головна героїня дізнається що сталося з її батьками та що тепер буде з друзями.

"Чорне літо", 11 квітня

У жінки зникла донька. Шукає дитину по всій Америці, разом із групою біженців, що тікають від зомбі. Монстри поступово захоплюють Землю.

У пост-апокаліптичному серіалі жахів "Чорне літо" автори покажуть у яскравих фарбах перші дні зомбі-апокаліпсису.

"Гра престолів", 14 квітня

55 днів знімали бій за Вінтерфелл. Творці "Гри престолів" працювали над цим епізодом удвічі довше, ніж над битвами з минулих сезонів екранізації Джорджа Мартіна. Але це не єдине, чим вразить глядачів у завершальних серіях. Запекла битва з зомбі, напад дракона на Чорний замок, несподівані смерті героїв та фінальна битва з Ходоками.

Сценарій фінального восьмого сезону створювався з чернеток письменника та приховує у собі багато несподіваних подій.

Сезон складатиметься всього з шести епізодів. Два з них - тривалістю годину, а наступні чотири - повнометражні фільми.

"Джентльмен Джек", 22 квітня

XIX ст. В англійському графстві Йоркширу аристократка Енн Лістер за свої "нежіночі манери" отримала прізвисько "Джентльмен Джек". Жінка у гонитві за зміцненням свого соціального статусу вирішує одружитися зі заможною нареченою.

Сценарій "Джентльмен Джек" частково заснована на щоденниках Енн Лістер. Сьогодні її називають однією з найяскравіших ранніх представників ЛГБТ-спільноти, "першою сучасною лесбіянкою". Про свою сексуальну орієнтацію жінка писала у щоденнику використовуючи шифр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фінальний трейлер хорора "Кладовище домашніх тварин"

70-річний Джордж Мартін, автор серії романів за якими знімають "Гру престолів" розповів продюсерам чим закінчиться історія. Письменник ще на завершив роботу над останньою книгою. Вирішив перестрахувався на той випадок, якщо він раптово не зможе дописати серію.

Зараз ви читаєте новину «Які серіали,крім "Гри престолів", можна буде подивитися у квітні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі