четвер, 11 серпня 2011 10:22

A-ha повертаються на сцену через жертв Брейвіка

A-ha повертаються на сцену через жертв Брейвіка

Норвезька поп-група А-ha возз'єднається для спільного виступу на церемонії, присвяченій пам'яті жертв терориста Андерса Берінга Брейвіка. Концерт пам'яті пройде в залі Spectrum в Осло 21 серпня.

Музиканти кажуть, їх вразили події в Норвегії. Вони пишаються бути представниками країни, де прості люди, політики і члени королівської сім'ї об'єдналися в свою солідарність жертвам терактів в Осло і на острові Утой 22 липня.

Раніше група оголосила про свій розпад. Прощальний концерт a-ha відбувся 4 грудня 2010 року в концертному залі Spectrum.

Тріо a-ha, до складу якого входять вокаліст Мортен Харкет, клавішник Магне Фурухолмен і гітарист підлога Вoктoр-Савой, було засноване в 1982 році. Дебютний альбом колективу "Hunting High and Low", що приніс групі світову популярність, вийшов в 1985 році. В альбом, зокрема, увійшли такі хіти, як "Take on me" і "The Sun Always Shines on TV".

Всього за час свого існування група записала дев'ять студійних альбомів, останній з яких - "Foot of the Mountain" - вийшов у червні 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «A-ha повертаються на сцену через жертв Брейвіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі