вівторок, 28 березня 2017 15:19

"Я сумую за Росією", - вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк

"Я сумую за Росією", - вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк сумує за Росією Фото: krymr.com

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, що сумує за Росією.

Така думка прозвучала в інтерв'ю виданню "Крим.Реалії".

На запитання журналіста: "Як ви переживаєте поляризацію Росії та України?", Хливнюк відповів: "Не приховуватиму, я сумую за Росією, тому що дуже багато часу проводив у цій країні".

На думку музиканта, нині ми є свідками того, як Росія "намагається нав'язати нам міжкультурний конфлікт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми аполітичні", - кажуть сєпари, або прокацаплені, або просто ідіоти - Фома

"Проблема лише в одному: моя країна ні на кого не нападала. Ми обороняємось, стримуємо, називатимемо речі своїми іменами, - імперськи налаштованих узурпаторів влади. Вони намагаються нав'язати нам міжкультурний, міжетнічний конфлікт. Українці не воюють з Гоголем, Пастернаком, Брюлловим і вже точно не з Толстим. Вони воюють з людьми, які схопилися за владу. Вони за будь-яку ціну, імперськими амбіціями, намагаються знищити нашу державу", – зазначив Хливнюк.

Також музикант зазначив, що дуже сумує за Кримом, який є його домом і який анексувала Росія.

"Крим – це мій дім. Там живуть найближчі родичі третини групи "Бумбокс". Казати, що всі там так сильно за те, щоб стати частиною Росії, - доволі велике перебільшення", - каже Хливнюк.

Найбільше нагород музичної премії #Селекція отримав гурт "Бумбокс". За максі-синґл "Люди" групу відзначили в номінації "альбом року". Лідера "Бумбокса" Андрія Хливнюка назвали "вокалістом року" та "артистом року". Детальніше читайте в новому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «"Я сумую за Росією", - вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі