вівторок, 07 лютого 2017 11:57

"Я просинаюсь голою та нічого не пам'ятаю" – ТОП-7 кінопрем'єр лютого
7

"Велика Стіна"

Режисер: Чжан Імоу ("Герой", "Будинок літаючих кинджалів")
Дата виходу: 2 лютого

Бюджет стрічки – $150 млн. Це найдорожчий фільм, знятий у Китаї. Також це перша повністю англомовна стрічка у кар'єрі режисера.

"Велику стіну" зняли за мотивами оповідання Франца Кафки "Як будувалась Велика Китайська стіна"

Дія відбувається у ХV ст. Колишній британський солдат (Метт Деймон) їде разом зі своїм товаришем у Китай, щоб розкрити секрет димного пороху. Це надзвичайно потужна зброя, якої ще немає у Європі. Але їм доведеться зустрітись з таємним орденом, який протягом століть зводив величезну стіну. Те, від чого захищаються члени ордену, дивує навіть професійних зарізяк із Європи.

"50 відтінків темряви"

Режисер: Джеймс Фоулі ("Ідеальний незнайомець", серіал "Картковий будинок")
Дата виходу: 9 лютого

– Моїй родині буде дуже некомфортно дивитися це кіно. Одна справа, коли в фільмі одна постільна сцена, але тут все будується навколо сексу, – розповіла виконавиця головної ролі Дакота Джонс.

"50 відтінків темряви" – це екранізація другої частини однойменного роману Е.Л. Джеймс. Зйомки проходили в канадському Ванкувері, там само, де працювали над першою частиною стрічки.

Похід на фотовиставку знову повертає до стосунків Анастейшу Стіл (Дакота Джонсон) та Крістіана Ґрея (Джеймі Дорнан). Однак пристрасть та кохання героїв затьмарює поява Лейли (Белла Хіткот) – жінки, що дуже схожа на Анастейшу та яка страждає на психічний розлад.

"Джон Уік 2"

Режисер: Чад Стахелскі (режисер "Джон Вік")
Дата виходу: 9 лютого

Кіану Рівз для зйомок у фільмі пройшов навчання у спецпризначенців з техніки стрільби з двох пістолетів й ближнього бою.

Кримінальний трилер "Джон Вік 2" розповідає історію крутого кілера. Він великий шанувальник собак. Мріє про тихе та мирне життя. Але дізнавшись, що колишній колега збирає найкращих зарізяк з усього світу в одну організацію, змінює свої плани.

Касові збори першого фільму про Джона Віка перевищили бюджет у 4 рази.

"Патерсон"

Режисер: Джим Джармуш ( "Кава і сигарети", "Мрець", "Виживуть тільки коханці")
Дата виходу: 16 лютого

– Мою гру можна описати одним рядком – у сценарії постійно говорилося: "Патерсон слухає, як дівчинка читає поему" або "Патерсон слухає водоспад". Потрібно увібрати в себе дуже багато інформації, постаратися зобразити людину, яка просто слухає, спостерігає за всіма, – розповів виконавець головної ролі Адам Драйвер журналістам на червоній доріжці Каннського фестивалю 2016.

За словами режисера Джима Джармуша, ця стрічка розоповідає про те, як люди вирішують, ким хочуть стати, та обирають власний шлях.

Події розгортаються у провінційному містечку. Головний герой працює водієм автобуса. Життя довкола спокійне та одноманітне. Але він вміє розгледіти красу у повсякденних речах, пише вірші. Проте не показує свою поезію нікому окрім дружини.

"Махач вчителів"

Режисер: Річі Кін (серіали "У Філадельфії завжди сонячно", "Безсоромники")
Дата виходу: 16 лютого

Після 11 років роботи над серіалами режисер вирішив перейти до повного метру. "Махач вчителів" – його дебют.
Енді Кемпбелл (Чарлі Дей) – збірний образ вчителів, яких часто можна зустріти в багатьох школах. Нерішучий, сором'язливий, який усе пробачає своїм учням. Рон Стрікленд (Айс Кьюб) – повна протилежність. Учні його поважають, слухаються та навіть іноді бояться. Але через скромного Кемпбелла містера Стрікленда мають звільнити. Найкращий спосіб розібратись у цій ситуації – зустрітись після уроків на парковці. Справжня бійка, на яку чекає вся школа.

"Оселя Зла: Фінальна битва"

Режисер: Пол У. С. Андерсон ("Смертельна битва", "Оселя зла")
Дата виходу: 16 лютого

– Я просинаюсь голою та нічого не пам'ятаю. Все як зазвичай, – іронічно розповідає головний борець із зомбі Міла Йовович. 1 лютого Sony Pictures розмістила відео в Youtube "Оселя зла. Згадуємо, як це було", де виконавиця головної ролі переказує зміст попередніх частин хорора.

Це шоста та кінцева частина у франшизі про Еліс, що бореться із зомбі. Фільм мав вийти ще у 2014-му, але зйомки призупинились через вагітність головної акторки.

Щоб завершити свою місію й врятувати світ, Еліс має поїхати туди, де все почалось, – у місто Ракун-Сіті. Корпорація "Амбрелла" цього разу кидає виклик героїні. Разом зі своїми старими друзями та новими приятелями їй доведеться зустріти найпотужнішу армію зомбі та мутантів. Фінальна битва вже зовсім близько.

"Червона Черепаха"

Режисер: Мiхаель Дюдок де Вiт ("Батько i дочка")
Дата виходу: 23 лютого

Перша не японська стрічка від анімаційної студії Гілблі. Міхаель Дюдок де Віт та його ко-сценарист Паскаль Ферран працювали над фільмом 10 років. Мультфільм номінований на цьогорічний "Оскар".

Це історія чоловіка, що потрапляє на безлюдний острів. Велетенська червона черепаха щоразу руйнує його пліт й не дає повернутись додому. Зрозумівши, хто заважає покинути це місце, людина бажає помсти тварині. Те, що він побачить на острові вранці, змінить його плани на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «"Я просинаюсь голою та нічого не пам'ятаю" – ТОП-7 кінопрем'єр лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі