понеділок, 13 листопада 2017 13:17

6 українських зірок, які не посоромились поїхати за "Золотим грамофоном"

6 українських зірок, які не посоромились поїхати за "Золотим грамофоном"
У російській Москві відбулася церемонія вручення однієї з нагород – "Золотий грамофон" Фото: Інформаційний портал Znaj.ua

У Москві відбулася церемонія вручення нагороди "Золотий грамофон". Участь у заході взяли не тільки виконавці з Росії, а й низка українських музикантів.

Світлана Лобода

Комік Сергій Свєтлаков, який разом з Іваном Ургантом вів церемонію, пожартував: "Світлана Лобода ходила з витягнутою рукою за лаштунками, і питала у всіх - "Твої очі, твої?". Лобода вийшла на сцену в білизні під прозорою сукнею. Заспівала пісню "Твои глаза". Влаштувала шоу, випустивши в зал гігантські надувні очні яблука.

Віра Брежнєва

Співачка, справжнє ім'я якої Віра Галушка, заспівала на російській сцені свою пісню "Близкие люди" й позувала для фотографів у руках зі статуеткою "Золотого грамофону". 35-річна зірка обрала для премії яскраво-рожевий костюм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак зібралась до Києва

Макс Барських

Колишній учасник української "Фабрики зірок" відомий своєю пристрастю до Світлани Лободи. "Золотий грамофон", на відміну від його колеги по сцені, отримав вперше. Співав пісню "Туманы". 27 жовтня Барських виступав у київському Палаці спорту.

Ані Лорак

Ані Лорак і репер Мот отримали статуетку за композицію "Сопрано". Мот у вересні 2016 року виступав в окупованому Криму, що не завадило співачці записати з ним спільну пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак розважатиме росіян на Новий рік

Таїсія Повалій

Українська співачка Таїсія Повалій, яка втекла у Росію після Євромайдану, виступила з піснею "Серце - дім для любові". В арсеналі артистки є спроба реабілітації - пісня-молитва "Боже", присвячена Україні. Проте активісти тоді їй так і не повірили.

Софія Ротару

Нагороду артистці вручала представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова, яка славиться своєю антиукраїнською риторикою. Ця нагорода вже не перша в колекції Ротару. Знаменита співачка - володарка 11 "Золотих грамофонів", з 2003-го по 2012 рік і ще одного 2015-го.

Українські виконавиці продовжують виступати в Росії, незважаючи на війну. Пропонуємо вам 10 українських співачок, які осіли в РФ.

Зараз ви читаєте новину «6 українських зірок, які не посоромились поїхати за "Золотим грамофоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі