понеділок, 08 липня 2013 00:35

В Уманському педуніверситеті приймальна комісія працює без вихідних

Автор: Фото надане прес-службою уДПУ
  Приймальна комісія університету працює у будні  з 8.00 до 17.00, у вихідні з 8.00 до 13.00
Приймальна комісія університету працює у будні з 8.00 до 17.00, у вихідні з 8.00 до 13.00

1 липня в усіх університетах країни розпочалася вступна кампанія. Про питання, що цікавлять абітурієнтів, спілкуємося з відповідальним секретарем приймальної комісії Уманського державного педагогічного університету  імені Павла Тичини Сергієм Ящуком.

Абітурієнти можуть подати заяву на вступ до університету через інтернет?

— Вступники мають можливість подавати документи до університету як традиційним шляхом — у паперовій формі до приймальної комісії вузу, так і через інтернет. Для останнього абітурієнту потрібно заповнити форму на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua й зазначити свої дані. Електронна форма заяви є зручною для тих, хто живе далеко від університету і не має змоги подати документи особисто.

До скількох вузів можна подавати документи?

— Вступникам слід пам'ятати правило: п'ять вузів — три напрямки підготовки. Тобто, подавати заяву в паперовій або електронній формі можна не більш як до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше, ніж на три спеціальності в кожному з них.

В Уманському педуніверситеті з'явилися нові напрямки підготовки?

— Окрім традиційних педагогічних, інженерно-технологічних та економічних, цього року університет розпочне готувати бакалаврів із таких напрямів — "Облік і аудит", "Інформатика", "Управління персоналом та економіка праці", спеціалістів — "Хімія", "Професійна освіта. Комп'ютерні технології". Набираємо абітурієнтів на освітньо-кваліфікаційний рівень магістр за спеціальностями: "Бізнес-адміністрування", "Управління фінансово-економічною безпекою", "Хімія" та "Професійна освіта. Комп'ютерні технології".

Які переваги надає навчання у вашому університеті?

— Насамперед — це багаторічний досвід підготовки фахівців, якісний професорсько-викладацький склад, сучасна матеріально-технічна база, навчання за державним замовленням. Здійснюємо також військову підготовку. Крім того, студенти мають змогу стажуватися за кордоном або стати учасником програми подвійних дипломів.

Детальну інформацію про напрями підготовки та умови вступу можна знайти на сайті університету http://udpu.org.ua або отримати за телефоном 0 (4744) 5 05 08. Приймальна комісія працює без вихідних із 08.00 за адресою вул. Садова, 28, м. Умань, Черкаська область, Україна, 20300.

Зараз ви читаєте новину «В Уманському педуніверситеті приймальна комісія працює без вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі