середа, 16 червня 2010 11:31

Втопився рідний брат співачки Земфіри

Втопився рідний брат співачки Земфіри

Рідний брат співачки Земфіри 43-річний Раміль Рамазанов потонув під час занять дайвінгом в Башкирії. Відпочиваючи з сім'єю, чоловік зайшов у воду і не зміг вибратися. За попередніми даними слідства, стався нещасний випадок.

Подія трапилася в Павлівському водосховищі біля села Седяш-Нагаєва Караідельского району Башкирії. Рамазанов займався підводним полюванням. За даними слідства, він увійшов у воду в масці і з рушницею для підводного полювання о 2.30 і потонув. Про подію в міліцію повідомив його 20-річний син, який близько двох годин чекав на березі, коли батько вирине з води.

За попередньою версією слідства, з Рамазановим стався нещасний випадок. ''При огляді водоймища фахівці знайшли рушницю чоловіка, вона була міцно зачеплена за корч'', - розповів Асфандіаров. Слідство, за його словами, також не виключає, що Рамазанову стало погано через хворобу. Відомо, що він страждав на астму.

Похорони Рамазанова відбудуться сьогодні в Уфі, куди мають намір прилетіти сама Земфіра і інші родичі загиблого. Рамазанов займав пост директора холдингу ЗАТ ''Форвард'', що володіє однією з найбільших торгових мереж республіки - ''Полушка''. За словами людей, близьких до співачки, брат з сестрою перебували в теплих стосунках. У зірки вітчизняного року залишився ще один брат. Трохи менше року тому вона поховала батька Талгата Рамазанова, який помер на 78-му році життя.

Infox

Зараз ви читаєте новину «Втопився рідний брат співачки Земфіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути