понеділок, 21 грудня 2009 13:53

Онищенко і Онопко не запросили на весілля знайомих

Одна з найбільш обговорюваних VIP-парочок - 38-річний бізнесмен Олександр Онищенко, який очолює Федерацію кінного спорту України, і 23-річна топ-модель, улюблениця Карла Лагерфельда, Сніжана Онопко, збиралися одружитися 11 грудня в центральному рагсі Києва, але перенесли своє весілля. І це при тому, що заява вже давно була подана, квіти, а також обручки, куплені. Часом розпису призначили 18 грудня. Проте, як з"ясувалося, пара таємно розписалася і вже поїхала у весільну подорож.

"Ми не хочемо привертати до себе увагу, можемо лише сказати, що повернемося до України зовсім скоро", - заявили закохані.

Незадовго до весілля Сніжана побувала в Америці нібито для новорічної фотосесії, але тепер уже багато хто упевнений, що це було лише маскування, і що насправді Онопко їздила за вінчальною сукнею (спочатку її повинен був шити модельєр Андре Тан).

Молодята одружились в такій таємничості, що не оповістили про весілля багатьох своїх хороших знайомих. Перенесення весілля пояснюється тим, що бізнесмен і модель не так давно разом.

"Розумієте, для Сніжани дуже важливий був цей штамп, а Саша не хотів би так квапити події, хоча, безумовно, закоханий в неї", - розповіли люди з оточення пари.

Через цю розбіжність на світських заходах пара якийсь час з"являлася порізно, хоча до цього вони завжди і скрізь ходили разом.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Онищенко і Онопко не запросили на весілля знайомих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути