вівторок, 26 квітня 2011 13:16

Журналісти довели Леді Гагу до сліз
5

Леді Гага, яка завжди відверта з пресою і не стримує емоцій під час інтерв'ю, не впоралася зі сльозами під час зйомки для каналу HBO. Телевізійники задумали зняти документальний фільм про її тур "Бал монстрів" і поспілкувалися зі співачкою в гримерці перед її концертом в Нью-Йорку. Розповідаючи про свою популярність і фанатів, Гага несподівано розридалася.

Співачка зізналася, що відчуває величезну відповідальність перед шанувальниками і переживає, що не зможе виправдати їхню довіру.

"Я іноді відчуваю себе як школярка-невдаха, так що мені доводиться кожен ранок повторювати собі, що я суперзірка. Я переконую себе, що зможу протриматися цей день і зможу бути для фанів такою, якою вони мене хочуть бачити, - розповіла артистка. - Але іноді мені здається, що люди хочуть мене знищити. Мене не можна знищити".

"Мене не можна знищити і не можна зруйнувати моє королівство, а моє королівство - це мої шанувальники. Я борюся за кожного, хто схожий на мене, хто відчуває так само. Мені боляче, коли люди не розуміють, через що мені доводиться проходити. Вони бачать просто перуки і помаду, і не розуміють мене. Я просто хочу бути для них королевою, але іноді я себе нею не відчуваю. Я більше не хочу бути переможцем для себе, я хочу бути переможцем для них", - поділилася Леді Гага.

Розплакавшись, артистка стала молитися і просити бога надати їй куражу перед виходом на сцену.

"Будь ласка, дай мені сили бути переможцем для всіх, а не для себе, - піднявши очі вгору, промовила вона. - Будь ласка, допоможи мені бути сильною і відчувати мою силу. Будь ласка, допоможи мені бути сміливою".

Раніше в інтерв'ю артистка розповідала, що її дражнили в школі, і тепер її кривдники вимолюють квитки на її шоу.

"У школі називали мене товстою і сміялися над моєю зовнішністю. У мене був великий ніс, дуже кучеряве волосся, і в мене була зайва вага. Мені довелося придушувати свій артистизм в школі, але тепер я можу робити все, що хочу", - поділилася Гага.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти довели Леді Гагу до сліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі