неділя, 02 червня 2019 01:35

Зради, вбивства та голий зад Джека Ніколсона: найскандальніші знімки папараці
40

Настирливі папараці ведуть цілодобове полювання за знаменитостями. Вони сидять в засідках, переодягаються, ганяються за "жертвами" - все це заради вдалого кадру. Результат - скандальні фото зірок, які нюхають кокаїн, упускають власних дітей і зраджують своїм партнерам. Зоряні таємниці стають надбанням громадськості, а фотографи отримують за свій "улов" тисячі і навіть мільйони доларів.

Зоряний знімок одного з перших папараці Феліче Квінто  де актриса Аніта Екберг загрожує фотографу луком і стрілами.  Так зірка фільму Федеріко Фелліні «Солодке життя» (La Dolce Vita) захищала свою приватність.  20 жовтня 1960 року.
Марлен Дітріх відлупцювала фотографа.  Той спробував сфотографувати зірку в аеропорту в Парижі, але йому довелося захищатися від розлюченої жінки.  Зате іншому папараці пощастило більше.
 Елізабет Тейлор і Річард Бартон зраджують своїм половинам.  Роман Річарда і Елізабет почався в 1962 році на знімальному майданчику «Клеопатри».  Але Елізабет була не готова розлучитися: її тодішній чоловік Едді Фішер кинув заради Тейлор дружину.  Якийсь час вони з Річардом пробували триматися подалі один від одного.
Але довго це не тривало.  Незабаром вони таємно втекли на крихітну віллу в Порто-Сан-Стефано, і це були найщасливіші моменти в житті жінки.  Папараці застукали їх, коли вони цілувалися 25 червня 1962 року.
Актор Джек Ніколсон відпочивав 1976 року у Сент-Тропе. У властивій йому манері вітає папараці.  Щасливчиком, який побачив зад зірки, був Ксав'єр Мартін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні й оголені: найскандальніші фотосесії знаменитостей

Зараз ви читаєте новину «Зради, вбивства та голий зад Джека Ніколсона: найскандальніші знімки папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі