вівторок, 09 липня 2024 15:10

Злата Огнєвіч розказала про батька, який рятує життя військових
3

Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Батько Злати працює військовим хірургом
Злата Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч розказала про свого батька - Леоніда Григоровича - який працює військовим хірургом.

В інтерв'ю "Фокусу" зірка зазначила, що він врятував не одне життя наших захисників.

"Я пишаюся своїм батьком. Мій тато, як справжній лікар, як справжній чоловік, людина честі і слова, не зміг залишатися осторонь. Тому з самого початку повномасштабного вторгнення вирішив допомагати постраждалим. Історії, які він мені розповідав, зокрема, коли працював безпосередньо в Харкові, в шпиталі, розривали серце. До них привозили як цивільних, які постраждали від ракетних обстрілів, так і військових. Ви, напевно, можете собі уявити, як виглядає людина, яка пронизана уламками від ракети. Це просто шматок м'яса", - поділилась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк на фронті показав "подарунок" для росіян за обстріл "Охматдиту"

Додала, що він провів багато ампутацій серед військових.

"Каже, що багато з них - молоді хлопці. І його болить. Дома він буває не надто часто, тому що його допомога потрібна там. Ділиться історіями теж рідко, адже це закрита інформація. Він навіть ніколи не повідомляє, де знаходиться. Батько практично нічого не розповідає", - зазначила Злата.

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга показав свого брата-військового Ростислава. Артист опублікував спільне селфі, на якому позував у білій вишиванці. Його родич постав перед камерою у чорній футболці з принтом "Кохай".

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч розказала про батька, який рятує життя військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі